donderdag, juni 20, 2024
HomeAppsMarvel Contest of Champions v26.1 update

Marvel Contest of Champions v26.1 update

Ontwikkelaar Kabam rolde begin april een nieuwe update uit voor Marvel Contest of Champions. De april update brengt naast nieuwe evenementen ook twee nieuwe characters met zich mee, namelijk Sorcerer Supreme en Storm (Pyramid X).

Marvel Contest of Champions v26.1

Baronnenoorlog

Kies jouw kant voor wekelijkse missies en solo-doelen, die afhankelijk van welke factie je kiest speciale beloningen opleveren. Word je een aanbidder van Apocalypse of een volger van de Ancient One? Halverwege de maand krijg je de kans om te zien hoe het leven aan de andere kant van de oorlog is door van bondgenootschap te wisselen en ander beloningen te verzamelen!

Nieuwe spelmodus – binnendringingen

Op 20 april hebben jij en een vriend de kans om Ultrons domein te betreden! Maak je kampioenen krachtiger met versterkingen en nieuwe vaardigheden in deze samenwerkingsmodus die je de mogelijkheid biedt om het spel te breken! Bekijk de blog voor meer informatie.

From Beyond

Op YouTube deel ik regelmatig video’s van Marvel Contest of Champions. Inmiddels heb ik de Uncollected moeilijkheidsgraad van het From Beyond-event afgerond. Om je een idee te geven wat je allemaal kan verwachten heb ik paar video’s voor je hieronder toegevoegd.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments