zondag, mei 19, 2024
HomeAppsGlamoureuze games; Maak je dromen waar en leef als een superster

Glamoureuze games; Maak je dromen waar en leef als een superster

We hebben allemaal weleens gedroomd over een leven als superster in een wereld vol glamour, toch? Met deze games kun je die droom nu waarmaken via het magische portaal dat iPhone of iPad heet. Wat leven we toch in een mooie tijd!

Word de BFF van een boyband

In BTS World ben jij de manager van deze k-popgroep. Je helpt ze om beroemd te worden of om totaal andere levens te gaan leiden. In een van deze vreemde alternatieve werkelijkheden wordt Seok Jin een ‘eerlijke, maar onhandige stagiair in een hotel’. Een bizar en redelijk geniaal kijkje in de wereld van popsterren.

Doe het als Messi

Supersterren komen in alle soorten en maten en in Score! Hero werk je jezelf van de lagere competities omhoog om een wereldwijde voetballegende te worden.

Maar alleen als je goed kunt richten! Op elke puzzelachtige wedstrijddag veeg je zorgvuldig over het scherm om je pass, voorzet, kopbal of schot naar een teamgenoot of op het net te richten. Dit is pas echte wereldklasse!

Doe mee met Kim

Dit populaire celebrityspel is nog steeds goed, zelfs járen nadat het voor het eerst verscheen.

In Kim Kardashian: Hollywood maak je je eigen personage en kies je welke weg je wilt volgen. Of je nu een stijlicoon, actrice, influencer, wereldreiziger, seriedater of gezinsgerichte huismus wilt worden, het kan hier allemaal en je doet het allemaal met de hulp van Kim zelf.

Scoor een knockout met Norris

Jij speelt dit Chuck Norris-spel niet, dit Chuck Norris-spel speelt jou.

Tenminste, gedeeltelijk. Dit is zo’n idle-game die op de achtergrond blijft draaien als de app gesloten is, zodat je met de tijd steeds meer punten en prijzen binnenhaalt.

Dus wat moet jij dan doen? Precies wat je zou moeten doen in een Chuck Norris-spel. Rammel een eindeloze stroom aan nietsvermoedende boeven in elkaar. Tik op het scherm om op het juiste moment aan te vallen en zoveel mogelijk schade aan te richten.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments