Dota Underlords; Strategiespel vol actie

Trollen die op vleermuizen rijden, druïdes die beren oproepen, ridders die in draken veranderen – de vreemde, wilde strijders in Dota Underlords houden zich niet in. Dit gelikte autochess-spel is voor zowel nieuwkomers als veteranen interessant. Maak het perfecte leger en laat het dan los in tientallen korte gevechten tegen zeven online tegenstanders, totdat er nog maar één speler over is.

Na een gevecht verdien je in-game goud, of je nu wint of verliest (het is beter als je wint). Dit kun je tussen de rondes door aan nieuwe helden uitgeven of gebruiken om een level omhoog te gaan en meer troepen in te zetten. Je middelen beheren hoort ook bij de strategie.

Wrede melee-aanvallen, krachtige spreuken en wilde effecten veranderen elke wedstrijd in een heerlijk chaotische free-for-all.

Zodra je op het slagveld bent, vechten je helden uit zichzelf. Wees slim als je ze plaatst, zet tanks zoals Axe vooraan en zorg dat afstandsspecialisten zoals Drow Ranger op afstand blijven. Je roept ook een van de vier unieke Underlords op om je team te versterken, allemaal met handige buffs en vernietigende aanvallen.

Ondanks de complexiteit doet Dota Underlords z’n uiterste best om nieuwe spelers te verwelkomen met informatieve tutorials en ingebouwde hulpmiddelen. Geen tijd voor een gewoon potje? Probeer dan de snellere Knockout-modus. En hoewel de game in principe gebouwd is voor multiplayer (inclusief een coöperatieve modus), kun je met de robuuste eenspelercampagne en verrassend slimme bots strategieën uittesten, zelfs als je offline bent.

Na een paar potjes begint het allemaal lekker te lopen – een hint naar de strategische diepgang van dit briljante spel. Feilloos gebalanceerd en mooi gepresenteerd: Dota Underlords is autochess op z’n best. Jij bent aan zet.

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox