zondag 21 april 2024
HomeAppsDashlane-wachtwoordbeheerder

Dashlane-wachtwoordbeheerder


Het klinkt misschien raar, maar 123456 en QWERTY behoren nog steeds tot de meest gebruikte wachtwoorden. En eerlijk is eerlijk, met al die sociale netwerken, apps, bankrekeningen… hoe kun je menselijkerwijs verwachten dat je voor al die services een uniek sterk wachtwoord bedenkt én onthoudt? Toch, als je je bedenkt dat in het afgelopen jaar wereldwijd meer dan twee miljoen online accounts zijn gekraakt, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen.

Dashlane-wachtwoordbeheerder

Dashlane is de redder in nood! De app genereert voor jou unieke wachtwoorden voor elk account dat je maar kunt bedenken. De wachtwoorden zijn veilig op jouw device. Ze zitten in een virtuele kluis die alleen jij kunt openen. De volgende keer dat een website je vraagt om een wachtwoord in te voeren, doet Dashlane dat automatisch voor jou: bijna tovenarij! Dus als je vindt dat het de hoogste tijd is om van ‘wachtwoord1’ te promoveren naar ‘P45sw0rdZ;’ ga dan nú aan de slag met Dashlane!

Je kunt de app gratis downloaden en je wachtwoorden beheren op jouw iPhone en iPad. Met een upgrade naar de premiumversie kun je ze met al jouw devices synchroniseren.

  • Download Dashlane-wachtwoordbeheerder (iOS / Android)
Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws