dinsdag, juni 18, 2024
HomeAppsVerslind ze allemaal - Zet je tanden in Ubisofts nieuwste spektakel

Verslind ze allemaal – Zet je tanden in Ubisofts nieuwste spektakel

Vrolijke kanaries? Mmmm! Felroze kevers? Heerlijk. Onschuldige dorpelingen? Lekker, lekker, lekker. Het enige wat je ervan weerhoudt om álles op te slokken in Hungry Dragon, is de grootte van jouw geschubde beest en zijn honger naar vernietiging.

Denk je dat jouw draak groot genoeg is om een adelaar op te peuzelen? Probeer maar. En wat dacht je van die kudde onschuldige schaapjes? Maak een duikvlucht en kijk maar wat er gebeurt. Je kunt zelfs andere gevleugelde schubdieren verslinden, maar kijk wel goed uit welke je op het menu zet; het is hier draak boven draak.

Hungry Dragon
Wat een prachtvogels. En ze happen zo lekker weg.

Deze nieuwe eetgame plaatst de verkennende vraatzucht van de Hungry Shark-spellen in een vrolijke fantasy-setting. Het deelt dezelfde ondeugende humor met die eerdere onderwateravonturen; je kunt het plezier waarmee de makers telkens weer nieuwe dingen hebben bedacht om te verslinden gewoon voelen.

Je loodst jouw draak rond met je duim, en je moet wezens en figuren door blijven slikken om jouw beest goed gevoed en tevreden te houden, anders is het game over. Als je een mooie reeks weet te pakken dan zal jouw draak vuur kunnen spuwen, wat je nog meer punten en beloningen oplevert.

Hungry Dragon
Als je het lukt om een mooie reeks te pakken, dan zal jouw draak vuur kunnen spuwen – en een nog grote slachtpartij aanrichten.

Je zult in je vuistje lachen als je een hele zwerm vogels te grazen neemt, huiveren als je de botten van een boogschutter tussen jouw kaken vermaalt en giechelen als je dorpelingen laat rennen voor hun leven voordat je ze met huid en haar verslindt.

Maar het gaat niet alleen om het opeten van andere levende wezens: in alle hoeken en gaten zitten geheimen en verzamelobjecten verstopt. En met al jouw munten en snuisterijen kun je een hele stroom aan upgrades kopen – en grotere, gemenere beesten om mee te spelen. Lekker.

Hungry Dragon is een all-you-can-eat-buffet van slapstickachtige slachtpartijen, en toch blijft het naar meer smaken. Tast toe.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments