dinsdag, juni 25, 2024
HomeAppsNieuwe games waar we van ❤️

Nieuwe games waar we van ❤️

November in een notendop: schattige beestjes, fascinerende mechanics, huiveringwekkende gruwelen en uitgekookte uitdagingen. Lees hieronder van welke nieuwe games we deze maand zijn gaan houden.

Nieuwe games

A Life of Logic

Deze ingenieuze game, die een leuke draai geeft aan Sudoko, heeft maar drie eenvoudige regels en zit boordevol raadsels. Je volgt een opgroeiend kind dat het universum wil begrijpen. Ben je in een competitieve stemming? Neem het dan eens tegen anderen op in de multiplayermodus.

Family Island — Farm game

Het is het stenen tijdperk. We hebben geen iPhones, magnetrons of auto’s. Jij moet een gezin helpen te overleven zonder moderne technologieën en een nieuw thuis op te bouwen op hun eiland. Gelukt? Dan kun je naar meer dan tien locaties navigeren om een verloren stam te vinden.

  • Download Family Island — Farm game (iOS / Android)

Raids & Puzzles

Roep je helden op en maak ze sterker. Leid ze door intense match-3-puzzelgevechten en verdien middelen om je stad te bouwen in een fantasywereld. Met de mix tussen genres en prachtige graphics blijf je de game opnieuw spelen.

LEGO® DUPLO®-WERELD

Bouw, speel, leer. De nieuwste bouwsteen-app heeft de jongsten veel te bieden. Leer tellen, bestuur een trein en speel met alle dieren in deze kleurrijke versie van LEGO DUPLO.

Undead Horde

Breng de doden tot leven in deze actie-RPG, als je durft. Je necromancer heeft een overvloed aan items en volgelingen tot z’n beschikking en je zult al snel ontdekken dat chillen met de ondoden beangstigend leuk is.

Layers of Fear: 3D Horror Game

Was Halloween niet eng genoeg? Dan heb je alle reden om in deze spannende horrorgame te springen. In een griezelig Victoriaans spookhuis achtervolgt het verhaal van een gestoorde artiest je bij elke donkere hoek en gang. We voelen onze haren al overeind staan.

  • Download Layers of Fear: 3D Horror Game (iOS)

Om Nom: Merge

Deze game gaat over een groen monstertje en zijn vriendjes, Nommies. Het doel is om zoveel mogelijk heerlijk fruit te eten. Voeg vergelijkbare Nommies samen om ze te upgraden en ontgrendel nieuwe Nommies om nog meer fruit op te peuzelen in dit mooie bos.

GWENT: The Witcher Card Game

Als je fan bent van The Witcher-boeken of -games, dan kun je GWENT niet overslaan. Deze kaartgame, gebaseerd op de minigame in The Witcher 3, heeft een prachtige handgetekende stijl en voor de uitdagende gevechten heb je tactisch inzicht nodig. Vechten maar!

  • Download GWENT: The Witcher Card Game (iOS)

Spiritwish

Deze game ziet er op het eerste oog schattig en kleurrijk uit, maar is in wezen een serieuze RPG-belevenis waarin je je tactische vernuft moet bewijzen. Uit een brede selectie kies je drie helden die je team vormen. Vervolgens plan je hun gevechtstactieken en stuur je ze op missies of naar kerkers om te zien of je met je voorbereidende werk de overwinning binnensleept.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments