zondag, juni 16, 2024
HomeAppsKnotsgekke scifi-circuits

Knotsgekke scifi-circuits

Op naar de finish in deze spannende arcade-racegame

Je hebt stalen zenuwen nodig om langs de gevaarlijke hindernissen in Gravity Rider Zero te scheuren. Of toch niet? Blijf kalm en beheers de intuïtieve, genuanceerde besturing en in een mum van tijd maak je gewaagde sprongen en bloedstollende salto’s.

Gravity Rider Zero

Gravity Rider Zero

Je hoofddoel is gewoon op je motor te blijven zitten en de finish te halen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan op deze ruimtecircuits vol gevaren – variërend van duizelingwekkende hellingen tot draaiende lussen en dodelijke stekels.

Toch heb je maar vier schermtoetsen nodig: je kunt versnellen en achteruitrijden, en naar voren en achteren leunen om je motor in balans te houden.

De dynamische camera toont de prachtige driedimensionale ruimtebanen. Het is echt een fantastische rit, maar kijk te lang naar de omgeving en je ligt in de kreukels.

De banen worden intussen steeds complexer, met opmerkelijke verrassingen: je rijdt door zwaartekrachtbronnen en valt door portalen, maar iets eenvoudigs als een gewone rots zal je de das omdoen.

In Gravity Rider Zero maakt het niet uit hoe vaak je valt. Je kunt altijd weer opnieuw beginnen aan een nieuwe spectaculaire rit.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments