Knotsgekke scifi-circuits

Je hebt stalen zenuwen nodig om langs de gevaarlijke hindernissen in Gravity Rider Zero te scheuren. Of toch niet? Blijf kalm en beheers de intuïtieve, genuanceerde besturing en in een mum van tijd maak je gewaagde sprongen en bloedstollende salto’s.

Gravity Rider Zero

Gravity Rider Zero

Je hoofddoel is gewoon op je motor te blijven zitten en de finish te halen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan op deze ruimtecircuits vol gevaren – variërend van duizelingwekkende hellingen tot draaiende lussen en dodelijke stekels.

Toch heb je maar vier schermtoetsen nodig: je kunt versnellen en achteruitrijden, en naar voren en achteren leunen om je motor in balans te houden.

De dynamische camera toont de prachtige driedimensionale ruimtebanen. Het is echt een fantastische rit, maar kijk te lang naar de omgeving en je ligt in de kreukels.

De banen worden intussen steeds complexer, met opmerkelijke verrassingen: je rijdt door zwaartekrachtbronnen en valt door portalen, maar iets eenvoudigs als een gewone rots zal je de das omdoen.

In Gravity Rider Zero maakt het niet uit hoe vaak je valt. Je kunt altijd weer opnieuw beginnen aan een nieuwe spectaculaire rit.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen