De nieuwe wereld van Fortnite

De blackout van Fortnite in 2019 zal ongetwijfeld de boeken in gaan als een van de meest waanzinnige events in de geschiedenis van battle royale. Maar elk einde is een nieuw begin. Het zwarte gat veegde alles van de kaart, van bekende bouwwerken tot de Battle Bus – en zelfs de kaart zelf. Maar enkele dagen later werd Fortnite opnieuw geboren. Chapter 2 zit barstensvol nieuwe functies, locaties en geheimen. Waar stappen we uit? Tijd om erachter te komen.

Geniet van de uitzichten, want Chapter 2 zit er vol mee.

Verken deze nieuwe wereld

Tot ziens, Dusty Depot. Hallo, Slurpy Swamp! Het eiland van Fortnite heeft een nieuw en vooral landelijk uiterlijk gekregen met wilde bossen, besneeuwde bergen en woeste rivieren. Er zijn slechts drie locaties van de vorige wereld meegenomen: Retail Row, Pleasant Park en Salty Springs. Tijd om een frisse neus te halen!

Een eindje zwemmen

Bereid je voor om in Chapter 2 te duiken. Letterlijk. Er is overal water in deze nieuwe wereld, en het zou zomaar je leven kunnen redden. Val je bijvoorbeeld van grote hoogte in een meer? Dan beperkt dat de schade. Zwem met de stroming mee, spring op een motorboot of ga gewoon even vissen!

Upgrade je level, ontgrendel medailles en versla iedereen op je pad.

Word een legende

Je kunt nu dankzij het vernieuwde systeem met vrijwel alles XP verdienen. Open kisten, vang vissen en ontgin grondstoffen om verder te komen met de nieuwe Battle Pass – die overigens nog steeds maar 950 V-Bucks kost.

Verstoppertje spelen

Tijd voor een adempauze? Je kunt je nu op meer plekken dan ooit tevoren verstoppen. Klauter achter hooibalen! Klim in een container! Je moet er iets voor over hebben.

Rippley – aandoenlijk en gemaakt van chemisch afval – is de belichaming van Slurp Juice.

Zie er op je best uit

Het spel zit natuurlijk wederom helemaal vol met gave nieuwe outfits, gliders en ’emotes’. Ontgrendel een zee aan extra’s, zoals een nieuwe blauwe blob-outfit en gecoördineerde multiplayer-dansen. Eindelijk!

Eén team, één taak

Fortnite is nog leuker als je met vrienden kunt spelen. En daarom biedt Chapter 2 de Bandage Bazooka: een pijnlijk behulpzaam wapen waarmee je je vrienden beter kunt maken. En mochten zij de strijd toch hebben verloren, dan kun jij ze nu naar een veilige plek dragen.

Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg. Wil je weten wat Chapter 2 nog meer te bieden heeft? Stap dan in de bus en je komt er snel genoeg achter!

Het laatste nieuws

Lenovo kondigt Motorola One Fusion aan

Lenovo heeft een budget versie van de vorige maand aangekondigde Motorola One Fusion+ aangekondigd. Naast minder krachtige hardware moet de Motorola One...

Apple koopt rechten slavernijfilm Will Smith voor recordbedrag

Apple Studios heeft voor een recordbedrag de rechten van slavernijfilm Emancipation met in de hoofdrol Will Smith gekocht. Het Amerikaanse bedrijf uit...

App Store & iTunes-kaart actie: 10% extra tegoed

Heb jij een plan B nodig voor deze zomer? Ga voor een App Store & iTunes Card nu met 10% extra tegoed...

Samsung lekt per ongeluk afbeelding Galaxy Note 20 Ultra

Een Russische medewerker van Samsung had waarschijnlijk te veel Vodka gedronken. De beste man heeft namelijk twee plaatjes van de nog onaangekondigde...

Xbox One & Xbox One X bundels en aanbiedingen

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Xbox One te kopen? Het zou toch geweldig zijn als je Xbox One bundels...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox