zaterdag, mei 25, 2024
HomeAppsOntmoet de Brawl Stars: Colt

Ontmoet de Brawl Stars: Colt

Om een vliegende start te maken in Brawl Stars zul je meer moeten weten over de Brawlers. Hierbij de essentiële info, zodat jij sneller een fijne collectie trofeeën aan kunt leggen.

Colt

Met zijn coole jack en gladde kuif is Colt een stijlicoon. Zijn aanvallen reiken zo ver dat hij vijanden op grote afstand kan uitschakelen. En zelfs dan zit zijn haar nog goed.

Aan de slag

Colt kan niet veel schade verdragen, maar wel heel wat aanrichten: zijn aanvallen bestaan uit salvo’s van schoten, en als deze doel treffen sla je een enorme slag. Lukt het je eenmaal om je tegenstander in een hinderlaag te dwingen en zijn bewegingen te voorspellen, dan glij je door de vijandelijke linies als een vlijmscherp mes door de boter. Colts speciale Super-aanval voegt extra reikwijdte, schade en kracht toe om alles aan flarden te schieten.

Maar pas op voor: vrijwel iedereen – met Colt moet je altijd op afstand blijven en profiteren van het grote bereik van zijn aanval. Op het moment dat je op de vuist moet gaan, heb je geen schijn van kans.

Pro-tip

De aanvallen van Colt worden snel weer opgeladen, dus blijf schieten! Zelfs als je aanvankelijk mist, kun je Colt al schietend in beweging houden voor wat extra treffers.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments