maandag, juli 15, 2024
HomeAppsDrie apps voor gamers

Drie apps voor gamers

Ben je een gamer? Dan zijn er duizenden geweldige games voor je in de App Store. Daarnaast zijn er diverse apps waarmee je alles intenser kunt beleven. Of je nou wilt lezen wat andere gamers van over de hele wereld te zeggen hebben of wil opscheppen over je recordsnelheid, met deze apps kan het allemaal.

Apps voor Gamers

Stream als een pro

Hoe vaak heb je niet een eindbaas verslagen of een moeilijk level uitgespeeld zonder dat iemand die knappe prestatie kon zien? Gelukkig is er Twitch, een streamplatform waar gamers de gameplay van hun favoriete games kunnen uitzenden, kunnen chatten met anderen en zelfs een schare fans op kunnen bouwen als streamer. Zoek naar je favoriete games om te zien wie ze nog meer speelt. En wie weet, misschien steek je er ook nog wat van op.

Chat met soortgenoten

Je kunt gamen nu zo sociaal maken als je wilt. Voorbij zijn de dagen van Speler 1 en Speler 2. Je kunt nu in contact komen met een wereld vol gamers. De app Discord kan je daarbij helpen. Jij hebt de touwtjes in handen van de chatservers die je maakt en de app integreert met services als Xbox Live, Reddit en Twitch. Je kunt dus ook je vrienden toevoegen. De app is gratis en voor een maandelijks of jaarlijks bedrag kun je de premiumversie Discord Nitro gebruiken.

Post zoveel memes als je wilt

Reddit staat bekend als de plek waar nieuws op de korrel wordt genomen en viral video’s worden gepost. Het is een forum waarop je alles kunt delen, van jouw kijk op het laatste gamenieuws en Skyrim-memes tot trotse foto’s van je complete Pokémon-cartridgeverzameling. Met de Reddit-app blijf je up-to-date waar je ook bent en kun je links, plaatjes, filmpjes en tekst posten om het forum levendig te houden. Doe mee met subreddits over een bepaald onderwerp, zoals ‘r/gaming’, om erachter te komen wat andere gamers echt denken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments