maandag, juni 24, 2024
HomeAppsTeken, schets en ontwerp: Dit eindeloze doek geeft ruimte aan jouw eindeloze...

Teken, schets en ontwerp: Dit eindeloze doek geeft ruimte aan jouw eindeloze creativiteit

Er zijn ontzettend veel creatieve ideeën te vinden in de teken-app Concepts. Het belangrijkste is dat alles wat je tekent, schetst, neerkrabbelt of maakt op één doek terechtkomt, dat je zo nodig kunt uitbreiden of verkleinen.

Concepts

Het eindeloze doek is het concept achter Concepts. Het doel is om je ideeën naast elkaar te laten bestaan, in plaats van ze op te slaan in aparte documenten en bestanden.

Denk maar aan hoe productief een brainstormsessie kan zijn, of hoeveel inspiratie een moodboard kan geven. Concepts kan voor dezelfde soort inspirerende ontdekkingen zorgen, en laat je tegelijkertijd zien waar een idee begon en waar het naartoe kan gaan.

Concepts is gemaakt met creatieve professionals in gedachten, zoals animators en ontwerpers, maar is ook laagdrempelig genoeg voor mensen die gewoon met hun hobby bezig willen zijn. Je hebt altijd penselen, pennen en paletten binnen handbereik dankzij een innovatief wielvormig menu dat zich uitklapt als je iets nodig hebt.

Tik en blijf op het scherm drukken om iets wat je hebt getekend te kopiëren, de dikte van je penseelstreken te wijzigen, de kleuren te veranderen of je project te exporteren om te gebruiken in een schoolopdracht, werkpresentatie of hobbyproject.

Als je Concepts (en je creativiteit) naar een hoger niveau wilt tillen, kijk dan eens bij de specialistische tools die verkrijgbaar zijn als in-app aankoop. Zo zijn er speciale penseelpakketten en bibliotheken waarmee je vaak uitgevoerde handelingen kunt versnellen.

Een andere mogelijkheid is een maand- of jaarabonnement op de optie ‘Everything’ van Concepts. Daarmee krijg je toegang tot alle updates en nieuwe functies van de app, zodat je je creativiteit echt oneindig veel ruimte kunt geven.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments