zaterdag, juni 22, 2024
HomeAppsAge of 2048: World is het mooiste en meest innovatieve puzzelspel

Age of 2048: World is het mooiste en meest innovatieve puzzelspel


Het avontuur brengt ons vaak naar afgelegen plekken. Maar voor je volgende avontuur hoef je geen tas in te pakken en een nekkussen mee te nemen. Door puzzels op te lossen in Age of 2048: World en prachtige monumenten te bouwen, ontdek je een hele nieuwe wereld.

Age of 2048: World

Age of 2048: World

Je begint de wereld te verkennen in levels met landenthema’s en langzaamaan speel je steeds meer delen van het spel vrij. In het eerste level krijg je twee identieke blokken voor je. Veeg ze samen en de blokken vormen een nieuw blok van een hogere rang. Elk blok bevat gebouwen of objecten die het land vertegenwoordigen waar je je in bevindt. Combineer die blokken en maak ze steeds hoger totdat je een nieuw monument gecreëerd hebt.

Laten we Egypte als voorbeeld nemen. Met de piramides op de achtergrond kun je twee blokken samenvegen om een blok met een tent te maken. Combineer meerdere tentblokken om huizen te maken en combineer die huizen om herenhuizen te maken. Ga zo door totdat je een monument hebt onthuld en je je avontuur kunt vervolgen in andere landen.

Als je ergens vastloopt met het combineren van blokken, gebruik dan de ‘Magic Wand’. Daarmee upgrade je een gebouw naar keuze. Met de hamer kun je een gebouw verwijderen en met ‘Undo’ kun je een vorige actie ongedaan maken.

Alles gebeurt op een rustig tempo, zowel overdag als ’s nachts. Terwijl je combineert en bouwt, ontdek je alle geweldige locaties van het land waarin je bent. Je zult je helemaal zen voelen.

Elk level bevat achtergrondmuziek die representatief is voor de verschillende landen en culturen die je tegenkomt, om zo nog meer sfeer te creëren.

De wereld is groot, dus neem de tijd voor elk avontuur. En zoals elke wijze reiziger weet, moet je niet vergeten om van elk moment te genieten.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments