vrijdag, juli 19, 2024
HomeApps5 tips voor Harry Potter: Wizards Unite

5 tips voor Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: Wizards Unite is er eindelijk, en het spel zit bomvol toverkunsten. Jouw missie: bescherm de toverkunst door herinneringen die her en der door jouw wereld zijn verspreid te vinden en veilig te stellen.

Harry Potter: Wizards Unite

Uiteraard begin je jouw avontuur door je bij een Huis aan te sluiten, je toverstok te personaliseren, en je bij het Ministerie aan te melden. Maar anders dan de mazzelaars die op Zweinstein studeren leer jij jouw magische lessen in de praktijk. Geniet een voorsprong — en hou de Dreuzels uit het zicht van jouw belangrijke werk — door deze tips op te volgen:

Spreuk voorzichtig
Of je nu Foundables aan het verzamelen bent of met schurken vecht, alles draait om toverspreuken in Wizards Unite. Jouw vaardigheden groeien wanneer je een level stijgt, maar zonder de juiste teken-beweging leggen zelfs krachtige Professors het af.

Snelheid en nauwkeurigheid zijn doorslaggevend bij een goede spreuk. Teken de letters snel van begin tot eind, en probeer om zo dicht mogelijk bij de richtlijn te blijven. En geef niet op als jouw eerste spreuk in het water valt! Je hebt er vaak een paar nodig om de pittigere tegenstanders te verslaan. Voor feedback op jouw spreuken hou je een oogje op de ‘spell’-balk bovenin het scherm.

En als je wel een boost kunt gebruiken, probeer dan een toverdrankje! Ze zijn goed voor drie spreuken. Onthoud echter dat je ze niet kunt bewaren voor later gebruik.

Hou het weer in de gaten
Wizards Unite speelt zich niet alleen af in de echte wereld, het ontleent er ook echte gegevens aan om de ervaring te maken tot wat die is. Het tijdstip en het weer hebben bijvoorbeeld invloed op wat je tijdens het spelen tegenkomt.

Op zoek naar een Aswinder? Zoek tijdens de schemering in jouw buurt. Ingrediënten als morgendauw komen waarschijnlijk meer voor na een goede regenbui. En als je je zinnen hebt gezet op een weerwolf, probeer dan te wachten tot een volle maan (tik ’s nachts op het Weer-icoon op het Map-scherm, dat toont de huidige maanstand).

Brouwen maar
Op zijn tijd kan elke tovenaar wel een helpende hand gebruiken — of een drankje. Verzamel de ingrediënten in jouw omgeving, en gebruik ze vervolgens om elixers te brouwen die jouw spreuken versterken en je tijdens de gevechten genezen.

Drankjes kosten echter tijd. Om het brouwproces te versnellen, kun je experimenteren met verschillende gebaren door te swipen op de borrelende ketel. Elk drankje vereist een specifieke volgorde van gebaren – probeer verschillende vormen, en probeer te knijpen, te tikken of te schudden met jouw apparaat om de eerste vraagtekentegel te onthullen. Voer alle gebaren in de juiste volgorde uit en jouw drankje is sneller gebrouwen dan je ‘Hildebrand Slakhoorn’ kunt zeggen.

Kijk uit naar landmarks
Probeer je een specifieke set van Registry-verzamelmateriaal af te stoffen? Het opsporen van de juiste soort Traces kan lastig zijn, dus vergroot je kansen door een Landmark te bezoeken.

Landmarks worden gemarkeerd door handige vlaggen en geven gebieden aan met veel Traces die bij het type Landmark horen. Als je bijvoorbeeld een paar Decoy Detonato-scherven nodig hebt, probeer dan eens door een ‘Mysterious Artefacts’ Landmark te lopen. Geheid dat ze opduiken!

Landmarks zijn vaak gekoppeld aan opvallende locaties in de echte wereld en kunnen nuttig zijn als je op zoek bent naar specifieke wezens. Delfstoffers zijn dol op geld, dus vergeet niet het plaatselijke bankfiliaal te checken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments