maandag, mei 20, 2024
HomeAppsInto the Dead 2; Dood zombies ren voor je leven

Into the Dead 2; Dood zombies ren voor je leven

Into the Dead 2 geeft je een simpele opdracht: ren voor je leven. Als je ook maar een seconde stilstaat krijg je hordes hongerige zombies over je heen, en die zijn niet bepaald vriendelijk voor de levenden. Deze game gaat om overleven, en jij zet het vanuit een first-person-perspectief op een sprinten – te bang om achterom te kijken – en ontwijkt kreunende herseneters voordat ze je te pakken krijgen en verslinden.

Into the Dead 2

Into the Dead 2

Fans van de oorspronkelijke game, die meer dan 70 miljoen keer is gedownload, zullen het principe herkennen. Maar de opvolger introduceert een nieuw verhaal en een aantal verbeteringen aan het runner-fenomeen. Er zijn geen oneindige fasen meer; de levels zijn nu gescheiden door een postapocalyptische verhaallijn.

“Je hebt veel meer het gevoel dat je progressie maakt en een echte reis aflegt langs landelijke huizen, dorpen, spoorwegen, bossen en olievelden, waarbij je naar verschillende eindes kunt toewerken”, zegt Mario Wynands, CEO van ontwikkelaarsstudio PikPok.

In het spel ben je James, een man die ver van huis een auto-ongeluk overleeft en vecht om naar zijn geliefden terug te keren voordat het te laat is. Het verhaal is ingesproken door professionele acteurs en draagt bij aan de intensiteit van het spel.

Wapens spelen een veel belangrijkere rol in dit vervolg. Per level kun je je uitrusting en munitie kiezen, van geweer wisselen terwijl je rent, granaten gooien of met messen richting de ondoden zwaaien. Soms kun je zelfs bewapende gepantserde voertuigen gebruiken om gruwelijke schade aan te richten. En je moet je arsenaal met regelmaat upgraden, wil je de volgende dag halen.

Voor PikPok is Into the Dead 2 de bekroning van twee jaar werk. De game heeft geweldige Metal-graphics, een meeslepende verhaallijn en actie die je nauwelijks de tijd geeft om op adem te komen. Mario vertelt ons:

“We hebben ontzettend ons best gedaan om een van de meest intense, meeslepende ervaringen voor mobiele apparaten neer te zetten. En we hopen dat zowel fans van het origineel als nieuwe spelers van elke minuut zullen genieten.”

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments