zaterdag, mei 25, 2024
HomeAppsVerzamel je Avengers

Verzamel je Avengers


In de scène na de aftiteling van de eerste Iron Man-film uit 2008 zagen we hoe Nick Fury bij het huis van Tony Stark aankwam om te praten over het ‘Avengers Initiative’. Vier jaar later, bij de première van The Avengers, keek de wereld ademloos toe terwijl Iron Man, Captain America, Thor, The Hulk, Black Widow en Hawkeye samenkwamen en alle bioscooprecords verbraken. Maar deze geliefde samenstelling heeft er niet altijd zo uitgezien

In 1963, toen de comic Avengers #1 werd gepubliceerd, bestond de beroemde groep uit Iron Man, Thor, The Hulk, Ant-Man en The Wasp. Door de jaren heen veranderde de samenstelling van de Avengers terwijl leden erbij kwamen of juist weggingen en verschillende verhaallijnen heel uiteenlopende teams gebruikten. Op een gegeven moment, in de serie Uncanny Avengers, was zelfs de bijdehante huursoldaat Deadpool een Avenger. Maar het kan zelfs nóg absurder: er is ook een prehistorische versie van de groep in 1.000.000 v. Chr. geweest!

Als je hierdoor geïnspireerd raakt om zelf een bonte versie van de superheldengroep te maken, dan zitten we helemaal op een lijn. Wij zijn helemaal weg van deze games waarmee je jouw eigen team van Avengers kunt samenstellen.

In Marvel Strike Force kun je een team van vijf helden (of vijf slechteriken) vormen dat tussen verschillende dimensies reist om het leger van Ultimus te verslaan. Vervolgens kun je je eigen deck superhelden opbouwen in Marvel Battle Lines en op missie gaan om de Cosmic Cube te herstellen en het universum te redden. En om je line-up compleet te maken kun je Marvel Puzzle Quest proberen, een 3-op-een-rij-puzzel die zich ontpopt tot een wereldreddingsmissie voor jouw team van drie helden die het moeten opnemen tegen Norman Osborn’s Dark Avengers.

Wil je verkennen hoe de Avenger-teams er door de jaren heen hebben uitgezien? Duik dan in de uitgebreide, goed beheerde catalogi van Marvel Unlimited en Marvel Comics.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments