zondag, juni 16, 2024
HomeAppsHaal nog meer uit de Apple App Store

Haal nog meer uit de Apple App Store

In iOS 13 vind je apps die er prachtig uitzien in de Donkere modus, nieuwe manieren om apps te gebruiken met je Apple Watch en natuurlijk de baanbrekende collectie games op Apple Arcade. Als je je abonneert op Apple Arcade, krijg je toegang tot grensverleggende nieuwe titels. En een abonnement kun je met de hele familie delen.

Apple App Store

Apple App Store

Voor handige handleidingen om nog meer uit je favoriete apps en games te halen, hoef je niet verder te kijken dan het Vandaag-tabblad. Dit wordt elke dag geüpdatet en hier vind je de nieuwste releases, populaire in-game evenementen, en tijdelijke aanbiedingen. Bovendien vind je er tips en trucs en originele interviews met inspirerende ontwikkelaars.

Onder het Games-tabblad vind je de grootste releases en de nieuwste updates van de beste game-ontwikkelaars en de meest creatieve indie-ontwikkelaars. Je ziet geweldige gameplay in fascinerende video’s, waardoor het makkelijker wordt om je volgende favoriete game te vinden. En in de top charts zie je wat populair is.

Het Apps-tabblad is de perfecte plek voor alles wat je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen. Laat je creatieve kant zien, blijf in contact met vrienden of leer een nieuwe vaardigheid. Net zoals bij het Games-tabblad, vind je hier nieuwe releases en aanbevolen updates van onze redactie, gepersonaliseerde collecties, video’s en lijsten die laten zien wat er populair is in de App Store.

Apple Arcade is een gloednieuwe abonnementsservice voor games in de App Store. Onder het Arcade-tabblad vind je grensverleggende nieuwe games die gemaakt zijn door de meest innovatieve ontwikkelaars van over de hele wereld. Abonneer je nu voor onbeperkte toegang, zonder advertenties die je spel onderbreken en zonder extra aankopen die je nodig hebt om te kunnen spelen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments