vrijdag, juni 21, 2024
HomeGadgetsTV beugels; Haal meer plezier uit je tv

TV beugels; Haal meer plezier uit je tv

Eén van de beste uitvingen is naar mijn mening een flatscreen tv. Vele van jullie zullen de beeldbuis tijdperk nooit hebben gekend. Waar beeldbuizen over een dikke bolle achterkant beschikken, hebben flatscreen tv’s een plat scherm. Voordelen van de flatscreen is onder meer ruimtebesparing. Je kan het toestel werkelijk overal neerzetten en/of ophangen met een tv beugel.

TV beugels

Tv’s hebben vanaf fabriek een standaard waarop deze neergezet kunnen worden. Veel mensen willen tegenwoordig hun splinternieuwe tv niet ergens neerzetten, maar juist ophangen. Zo heb je meer ruimte over voor andere leuke dingen, zoals een PS4?!?

Om consumenten lekker makkelijk te maken heeft de Video Electronics Standards Association (VESA) tv beugels gestandaardiseerd, zodat deze eenvoudig achterop uw tv te monteren is.

Belangrijk bij het uitzoeken van een televisie beugel is het formaat van je tv en het maximale draaggewicht van de tv wandsteun. Een zware televisie op een licht beugel kan deze verbuigen en breken. Een kapotte tv is natuurlijk niet de bedoeling.

Verschillende smaken

Ga je voor een platte, kantelbare of draai- en kantelbare tv beugel? Dat hangt af van hoe jij graag tv wilt kijken.

Platte tv beugel

Een platte tv wandsteun hangt je televisie zo dicht mogelijk tegen de muur. Hierdoor heb je meer ruimte rondom je tv en bespaar je ruimte die je tv meubel anders zou innemen. Een platte tv beugel is ideaal als je recht voor de tv zit, want dan is het beeld en geluid optimaal.

Kantelbare tv beugel

De kantelbare tv beugel bied alle voordelen van een platte tv beugel, maar maakt het daarnaast ook mogelijk om je tv te kantelen. Een kantelbare beugel is ideaal voor in de slaapkamer. Je kunt je televisie wat hoger ophangen en het beeld naar je toe kantelen. Dat bespaart je een stijve nek!

Draai- en kantelbare tv beugel

Een draai- en kantelbare tv beugel is de meest veelzijdige oplossing voor het ophangen van je televisie. Met deze tv muurbeugel kun je heerlijk tv kijken vanuit elke hoek in je kamer. Doordat je het scherm naar je toe kunt draaien en kantelen heb je altijd goed zicht en is reflecties van de zon verleden tijd.

Of je een platte, kantelbare of draai- en kantelbare tv beugel zoekt, met een tv beugel bevestig je je tv moeiteloos en eenvoudig aan de muur. Daarmee bespaar je waardevolle ruimte in de kamer. Ook laat je je televisie deel uitmaken van jouw interieurstijl.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments