Als je van plan bent om binnenkort een splinternieuwe PS4 bundel te kopen dan is het natuurlijk altijd verstandig om het te vergelijken, want vergelijken loont. Het zou toch geweldig zijn als je PS4 bundels of een losse PlayStation 4 veel goedkoper kan krijgen?

PS4 Slim bundel

PS4 Slim bundel

Het is je waarschijnlijk niet ontgaat dat een standaard PlayStation 4 zonder een game zo’n 350 euro kost. Aan een game console zonder een game heb je natuurlijk niets aan, een nieuwe PS4-game zit rond de 65 euro. Als je zonder te vergelijk een PS4 en een game zou kopen, zou je zo’n 415 euro moeten betalen.

Sony en sommige Nederlandse retailers kiezen zou af en toe om voordeelbundels samen te stellen. Deze worden dan meestal voor zo’n 350 euro verkocht. Hetzelfde prijs als je een losse PlayStation 4 zou kopen. Een gratis game is natuurlijk mooi meegenomen. PS4 bundels zijn dus bijna altijd goedkoper dan een losse gameconsole.

Je bent dus altijd goedkoper uit als je een PS4 bundel koopt, het spel wat je krijgt moet je natuurlijk wel aanspreken. Als de game je niet aanspreekt kan je alsnog een losse PS4 kopen, dan moet je neuzen bij diverse retailers waar je het goedkoopste uit bent. Om je een hoop moeite te besparen hebben wij het zoek werk voor je gedaan. Hieronder hebben we alle PlayStation 4 bundels voor je op een rijtje gezet met de bijbehorende prijzen. Als jij toevallig een shop kent waar de PS4 of PS4 bundels in de aanbieding is, laat het ons weten in de reacties.

Ben je opzoek naar PS4 accessoires? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle PS4 accessoires en aanbiedingen op een rijtje.

PS4 bundels

Laatst bijgewerkt op 09-04-2018

PS4 Pro Zwart

PS4 Pro Wit


PS4 Slim 500gb Zwart

PS4 Slim 500gb Wit

PS4 Slim 1tb

PS4 Slim 500gb + 2 controllers

PS4 Slim 1tb + 2 controllers

PS4 Slim Zilver

  • Amazon – 349,- (2 controllers)
  • Nedgame – 344,- (2 controllers)

PS4 Pro + God of War Limited Edition bundel


PS4 Pro + FIFA 18 bundel


PS4 Slim + Call of Duty: WWII Limited Edition bundel


PS4 Slim + Star Wars Battlefront II bundel

  • Amazon – 369,- (2 controllers)

PS4 Pro + Star Wars Battlefront II Limited Edition bundel


PS4 Slim + Gran Turismo Sport bundel

PS4 Slim + Gran Turismo Sport Limited Edition bundel

PS4 Pro + Gran Turismo Sport bundel


PS4 Slim + GTA V bundel

Disclaimer: aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.

39 REACTIES

  1. Bij Bol.com is er nu een aanbieding tot 17 juli volgens mij. Ps4 1tb, 2 controllers en Uncharted 4 (Afgeprijsd naar €399, weet niet of dit ook de hele actie geld) + een gratis top game (GTA V, Fifa 16 of Black Ops III).

  2. Het topic is slechts 3 dagen oud, toch kan ik de bundel met Fifa niet op de genoemde website vinden? Is dit toeval, en is er een kans dat deze weer terug komt?

    • We proberen zo vaak mogelijk alle beschikbare PS4 bundels van 7 retailers up-to-date te houden. Soms raken ze uitverkocht, maar de FIFA 16 bundel is regelmatig verkrijgbaar bij Nedgame. Ik zou zeggen probeer dagelijks een bezoekje te brengen, hij kan er zomaar weer tussen staan.

  3. Game mania heeft goede bundels bijv ps4 1tb met 2 controllers 379 of met de nieuwe far cry primal ipv 2de controller ook voor 379. Deze staan nergens bij vergelijk site. Toch raar…..

    • Dat gamemania niet tussen staat heeft denk ik met geld te maken. Bovenstaande bedrijven betalen techmania waarschijnlijk een x-bedrag om er tussen te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Voer alstublieft uw commentaar in!
Voer hier uw naam in