dinsdag 19 maart 2024
HomeComputerMaak je gaming ervaring compleet met Razer Goliathus Chroma & Naga Trinity

Maak je gaming ervaring compleet met Razer Goliathus Chroma & Naga Trinity

Razer staat bij vele gamers bekend als een grote, dan wel niet grootste-speler als het gaat om gaming accessoires. Het Amerikaanse bedrijf maakt al jaren high-end gaming producten als toetsenborden, muizen, controllers en headsets. We schrijven regelmatig over nieuwe producten van Razer. Ditmaal gaan we het over de Razer Goliathus Chroma en de Razer Naga Trinity hebben.

Goliathus Chroma

Razer heeft zijn Goliathus-muismat vernieuwd met Chroma RGB-verlichting. De leds zitten in de randen en kun je helemaal zelf naar wens instellen met fancy kleuren, waarbij je kiest uit maar liefst 16,8 miljoen verschillende kleuren.

De Razer Goliathus Chroma is op de verlichting na hetzelfde als de stoffen Goliathus-muismat. Het Chroma-model is verkrijgbaar in twee afmetingen; 255 bij 355mm en 294 bij 920mm.

Beide muismatten hebben een oppervlak met microstructuren en een onderkant van rubber. Rubber moet ervoor zorgen dat de mat stevig op zijn plek blijft liggen. Het kleine model heeft een ingebouwde kabelhouder. Deze zit op het punt waar de RGB-controller is gemonteerd.

Voordeel van stoffen muismatten is dat ze de beste glide/performance bieden, waar ’t ‘m voor mij wel hoofdzakelijk om te doen is.

Waar te koop?

Razer Naga Trinity

Naga Trinity

Met de Razer Naga Trinity gaming muis heb je totale controle. De gaming muis is ontworpen om je net dat beetje extra te bieden dat je nodig hebt. Zo kan je de Naga Trinity muis helemaal zelf naar wens configureren. Zo heb je altijd een voorsprong hebt op de concurrentie, ongeacht welk spel je speelt.

Naga Trinity gaming muis is uitgerust met ’s werelds meest geavanceerde 5G optische sensor met 16.000 DPI. Daarnaast is de muis ook geoptimaliseerd voor precisie en snelheid. Bij games draait het natuurlijk daarom.

De Razer Naga Trinity heeft drie verwisselbare zijpanelen; voor 2-, 7- en 12-knops configuraties. Zo kan je de muis helemaal naar wens aanpassen, zodat je nooit meer een verkeerde knopje klikt. De knopjes hebben een voelbare en hoorbare feedback zodat je 100 procent zeker bent van elke activering.

Met tot wel 19 programmeerbare knoppen is de keuze aan jou of je enkel de essentiële functies wilt of volledig uitpakt met verschillende commando’s.

De Naga Trinity combineert het beste van 3 werelden: de DeathAdder, Naga Hex en Razer Naga. Shooters kun je bijvoorbeeld met het DeathAdder paneel spelen, waarbij je over 2 duimknopppen beschikt. Speel je bijvoorbeeld League of Legends, dan is het Hex paneel een aanrader. Deze heeft namelijk genoeg knopjes in een makkelijke bereikbare configuratie. Is het tijd voor een raid in jouw lievelings MMO? Dan heb je met het Naga paneel toegang tot 15 extra knoppen voor al je skills en macro’s.

Waar te koop?

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws