woensdag, mei 29, 2024
HomeTV & EntertainmentMet deze Netflix-series kom je de herfst goed door

Met deze Netflix-series kom je de herfst goed door

Afgelopen zomer was al niet de zonnigste, maar de herfst belooft nog veel erger te worden. Tijd om beste vrienden te worden met een van de belangrijkste streamingdienst die er is: Netflix. Ook dit najaar staat het platform weer vol met nieuwe series van de hoogste kwaliteit.

Narcos op Netflix

Ps. Het onderstaande artikel kan spoilers bevatten van voorgaande seizoenen

Narcos seizoen 3 – 1 september

De eerste twee seizoenen van Narcos draaiden om de opkomst en val van Pablo Escobar. De oorlog om drugs draait echter niet om één persoon. De heerschappij van de meest iconische Colombiaan ooit is tot een einde gekomen en de macht verplaatst zich richting het Cali-kartel. De Drug Enforcement Administration (DEA) noemt het kartel “het krachtigste criminele syndicaat in de geschiedenis” en is niet van plan om zich aan de regeltjes te houden in de strijd tegen deze misdadigers. In tegenstelling tot Pablo Escobar stond het Cali-kartel bekend om zijn slimme en rustige aanpak. Waar Pablo heel veel met geweld wilde oplossen, deed het Cali-kartel heel veel met advocaten.

Stranger Things seizoen 2 – 27 oktober

Alles aan Stranger Things ademt de jaren tachtig. De hitserie die vorig jaar voor het eerst uitkwam is een geweldige nostalgische trip met vele referenties naar bekende popcultuur. Denk aan de poster die in dezelfde stijl is als Star Wars of de vriendengroep die veel gelijkenissen kent met The Goonies. Een feest van herkenning dat in seizoen twee onvoorwaardelijk wordt doorgezet. De eerste trailer begint al goed met Michael Jackson’s Thriller op de achtergrond…

Bekijk hier de trailer

Black Mirror seizoen 4 – Binnenkort

Kort geleden werden de titels van het nieuwe seizoen van Black Mirror al onthuld. Het kan niet heel lang meer duren voordat we weer kunnen smullen van de dramaserie. Black Mirror is een bijzondere serie omdat het iedere aflevering een ander thema behandelt. Vaak is dit met een kritische noot richting de maatschappij, met een hint van science fiction en als uitgangspunt technologie. Nadat je een aantal afleveringen Black Mirror hebt gezien voel je je nooit meer veilig op het internet. Denk eens na over wie er allemaal meekijken via de webcam in een laptop. Gelukkig begint Black Mirror ook met het tonen van een iets positievere kant. Afgelopen seizoen werd dat al gedaan in de aflevering San Junipero dat gaat over een prachtig vakantieverblijf uit de jaren negentig. Maker Charlie Brooker zei dat hij het niet meer aan kon om alleen maar doemscenario’s uit te werken. Het nieuwste seizoen van Black Mirror heeft nog geen officiële datum, maar komt hoe dan ook snel uit.

The Punisher – eind 2017

Als bijrol in Daredevil deed Frank Castle, beter bekend als The Punisher, het zo goed dat de antiheld een eigen serie krijgt. Hoewel Castle het kwaad aanpakt, doet hij dit op een nogal onorthodoxe manier. Hij gebruikt onder andere moord, marteling, afpersing en ontvoering om iedereen die de maatschappij verziekt uit de weg te ruimen. Je vraagt je af hoe iemand met zulke intenties toch zo verdorven is geworden. Nou, de familie van Castle is om het leven gekomen door rondvliegende kogels van een maffia shoot-out waar ze niets mee te maken hadden. Kijken dus voor een garantie op keiharde actie.

Making a Murderer seizoen 2 – eind 2017

Toen het eerste seizoen uitkwam van Making a Murderer deed dat veel stof opwaaien. Massaal werd de serie gebingewatcht . Dit komt voornamelijk omdat de waargebeurde serie ontzettend intrigerend is. Het gaat over Steven Avery, een Amerikaanse man die volgens de openbare aanklager een moord zou hebben gepleegd. Na 18 jaar blijkt dat hij onschuldig is en komt weer vrij. Avery wil logischerwijs wel wat terugzien voor de jaren waarin hij achter tralies zat en spant een zaak aan tegen Manitowoc County, de stad waar hij veroordeeld was. Tijdens het proces komt hij weer vast te zitten, dit keer voor de moord op ene Teresa Hallbach. Avery zegt opnieuw onschuldig te zijn. Omdat de zaak nog loopt is het even afwachten maar volgens de makers komt er dit jaar hoe dan ook een nieuw seizoen.

Ontvang je Digitale TV van KPN? Dan kun je gemakkelijk Netflix kijken via je tv-menu. Ook is het mogelijk om je favoriete Netflix series en films in Ultra-HD kwaliteit te ontvangen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments