Waarom is een website belangrijk voor uw bedrijf?

Het internet is tegenwoordig volledig geïntegreerd in ons dagelijkse leven, we internetten inmiddels 24/7. Dit deden we al jaren op een laptop of een pc. Dit doen we nu steeds vaker op een tablet of smartphone. We Googelen tegenwoordig letterlijk alles. Denk hierbij aan een specifiek product, een dienst, telefoonnummer van een bedrijf en nog veel meer. Een website is tegenwoordig het eerste contact met je potentiële klanten. Zo kan je bijvoorbeeld je bezoekers laten zien wie je bent en wat je allemaal te bidden hebt. Om bezoekers om te toveren tot potentiële klanten is het belangrijk dat de content van je website voldoet aan de wensen waar men naar opzoek is.

Waarom is een website belangrijk?

Waarom is een website belangrijk?

Je kan je zelf natuurlijk ook afvragen of een website echt nodig is voor je bedrijf. Tot heden heb je het zonder gedaan, klanten hebben je tot heden ook gevonden zonder een website. Je kunt natuurlijk ook bang zijn voor de rompslomp die het laten maken van een website met zich meebrengt en de eventuele kosten.

Er zijn een miljoen redenen waarom een bedrijf tegenwoordig niet meer zonder een website kunnen. Toen internet nog niet zo populair was als nu keek men in de telefoongids om een telefoonnummer van een bedrijf te vinden. Tegenwoordig belandt de telefoongids rechtstreeks bij het oud papier. Niemand kijkt er nog in. Google is namelijk ons beste vriend!

Als je een bedrijft hebt zonder een website of een verouderde site uit het stenen tijdperk nemen je klanten je niet meer serieus. Een mooie website in je eigen huisstijl straalt toch professionaliteit uit, of niet?

Een bedrijf heeft een openingstijd en een sluitingstijd. Dankzij een website ben je 24/7 online of beter gezegd je bent altijd geopend! Je zit dus niet langer vast aan kantoortijden. Zo kan je bijvoorbeeld nog steeds geld verdienen als je slaapt.

Wat vele bedrijven tegenwoordig ook doen is geen dure kaartjes of flyers te laten maken. Men stuurt via Facebook, Twitter of andere social media een link van zijn/haar website. Zo kan iedereen je website bezoeken en indruk krijgen van wat je allemaal doet en welke producten je allemaal verkoopt.

We kopen steeds vaker producten online. E-commerce is enorm in opkomst. Het volume van online afgehandelde transacties stijgt met de dag. Dankzij een webshop kan je je klanten ook online van dienst zijn.

Bij de meeste hosting bureaus kan je een kant en klare template gebruiken. Je hoeft enkel je eigen informatie en content in te voeren. Dit is misschien niet een heel professionele website, maar je hebt nu wel een website waarop je vindbaar bent. Je kan natuurlijk ook een website laten maken. Afhankelijk van je wensen kan dit een paar tientjes tot paar duizend euro’s kosten.

Het laatste nieuws

Story of Seasons: Friends of Mineral Town vanaf 10 juli verkrijgbaar voor Nintendo Switch

De langverwachte terugkeer naar een van de meest geliefde inzendingen in de originele boerderij / levenssimulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari,...

‘Apple Music trekt batterij van je iPhone leeg’

Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds de komst van iOS 13.5.1 over een accu dat veel sneller leegloopt. iOS 13.5.1 zou een...

Media Markt blundert: Apple iMac voor slechts 2,19 euro!

Een Apple iMac kopen voor 2,19 euro in plaats van 2190 euro!?! Dat hoef je geen twee keer te vragen! De iMacs...

iPhone 12 in vergelijking met eerdere iPhone modellen

Als we de laatste geruchten rondom de iPhone 12 mogen geloven is Apples nieuwste smartphone niet uitgesteld en verschijnt het net als...

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij...

Games worden gemiddeld 10 euro duurder

Games kosten al sinds 2005 een euro of zestig, maar dat gaat binnenkort veranderen. Waar films en muziek steeds duurder worden, is...

Playstation Plus 12 maanden €42,99

Verschillende retailers zijn vandaag begonnen met speciale Playstation Plus deals. Zo is een 12 maanden Playstation Plus abonnement nu al verkrijgbaar vanaf 42,99 euro.

PlayStation Plus games juli 2020 zijn live

Voor de PlayStation Plus-abonnees onder ons is het vandaag dan zover! Vanaf vandaag kunnen PS Plus bezitters aan de slag met de onderstaande gratis...

iOS 13.5.1 zorgt voor batterijproblemen bij iPhone en iPad

Heb je het idee dat je iPhone- en/of iPad-batterij sneller leegloopt? Dan ben je niet alleen. Een groot aantal iOS-gebruikers klagen sinds...

MudRunner Mobile vanaf 15 juli beschikbaar voor Android en iOS

MudRunner verscheen in 2017 voor de PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Het spel is meer dan een miljoen keer over...

Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ontvang dagelijks het laatste nieuws in uw inbox