14.1 C
Amsterdam
donderdag 30 maart 2023
HomeSmartphoneiPhone 8 heet iPhone X of iPhone Edition

iPhone 8 heet iPhone X of iPhone Edition

Datum:

Lees meer over:

De musthave gadgets voor in huis

Er zijn veel gadgets die kunnen helpen bij het...

Airsoft – virtuele shooters proberen… IRL!

Elke fan van virtuele shooters die urenlang Call of...

Wat zijn de regels bij PowerPoint presentaties maken?

Wist je dat er regels zijn bij een PowerPoint...

Apple gaat op 12 september maar liefst drie nieuws iPhones aankondigen. Eén daarvan is het jubileummodel de iPhone 8. Het toestel krijgt een randloos 5,8-inch OLED-scherm en heet volgens de laatste geruchten de iPhone X of iPhone Edition.

iPhone X of iPhone Edition

iPhone X of iPhone Edition

Een ingewijde uit de telecomsector laat aan de website iCulture weten dat het toestel de iPhone X zal heten. De letter X zou het tienjarige jubileum moeten benadrukken. In Romeinse cijfers staat X voor tien.

Een andere betrouwbare website 9to5Mac meldt echter op basis van eigen bronnen dat het toestel de iPhone Edition zal heten.

Apple gaat tot slot de opvolgers van de huidige iPhone 7 en de iPhone 7 Plus onthullen. Deze zouden echter geen iPhone 7S en iPhone 7S Plus gaan heten, maar gepresenteerd worden als de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Hier is echter nog vrij weinig over bekend.

Normaliter zit Nederland niet bij de eerste landen waar nieuwe iPhones als beschikbaar worden, maar zou het dit jaar wel bij de eerste landen horen. Op 12 september worden alle nieuwe Apple-producten aangekondigd. De telefoons zouden volgens iCulture vanaf 15 september te reserveren zijn en de levering zou op 22 september starten.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in