donderdag, juli 18, 2024
HomeGadgetsWinactie: H9 Ultra HD 4K Action Camera (3x)

Winactie: H9 Ultra HD 4K Action Camera (3x)

Zoals je eerder al kon lezen is de herfst uitverkoop bij GearBest begonnen. Tijdens deze dagen zijn de producten die je wilt kopen veel goedkoper dan tijdens de reguliere verkoopperiodes. De prijzen liggen tijdens de uitverkoop tussen de 10 en 80 procent lager dan normaal. Het is het kijken dus zeker waard.

H9 Ultra HD 4K Action Camera

H9 Ultra HD 4K Action Camera

Om de herfst sale te vieren mogen we van GearBest maar liefst drie bezoekers van Techmania blij maken met een H9 Ultra HD 4K Action Camera.

Om deze te gekke action camera te kunnen dien je wel iets ervoor terug te doen. Like Techmania op Facebook, deel de herfst uitverkoop van GearBest op sociaal media en stuur een e-mail naar [email protected].

Vermeld in de e-mail je Facebook-link zodat we na kunnen checken of je ons ook echt volgt. Vergeet ook niet je adresgegevens bij te vermelden, anders kunnen we je prijs namelijk niet opsturen. Op zaterdag 30 september 2017 gaan we de winnaar bekendmaken.

UPDATE: De winnaars zijn bekendgemaakt! We gaan Arjen, Caro en JayJay blij maken met een H9 Ultra HD 4K Action Camera.

Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. Inzendingen na 30 september 2017 zullen helaas komen te vervallen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments