vrijdag 19 april 2024
HomeGadgetsGearBest - Herfst uitverkoop

GearBest – Herfst uitverkoop

De vakantieperiode is vandaag helaas ten einde. De meeste scholen zijn weer begonnen en voor een hoop mensen is het weer hun eerste werkdag. Het leven gaat eigenlijk weer verder waar we waren gebleven. Vakantieperiode is voorbij, maar dat betekend natuurlijk niet dat we ons niet meer kunnen verwennen, vele webshops zijn namelijk al begonnen met hun herfst uitverkoop. Het leven is tegenwoordig duur genoeg en met kinderen die van alles willen maakt het nog moeilijker.

Tegenwoordig doen we allemaal wel aankopen op het internet. Vele doen dit zelfs in buitenlandse webshops, onder meer China, omdat deze in de meeste gevallen veel goedkoper zijn dan een gemiddelde Nederlandse retailer. De Chinese webwinkels krijgen zelfs een gemiddeld van 7,2 van de Consumentenbond. 80 procent van de mensen die ooit iets hebben uit een webwinkel uit het Aziatische land zeggen in de toekomst weer iets te kopen. Uit het onderzoek van de Consumentenbond onder 1666 consumenten blijkt dat we het vaakst tablethoezen, smartphone-opladers, kleding en elektronica bestellen.

GearBest - Herfst uitverkoop

GearBest

Waar ik de afgelopen jaren met tevredenheid een product heb besteld is GearBest. Deze Chinese online handelsonderneming is sinds 2013 één van de grootste Chinese webshops en is wereldwijd geliefd door miljoenen mensen. GearBest behoort ondertussen tot één van de 5000 meestbezochte internetsites wereldwijd. GearBest verkoopt letterlijk van alles. Denk hierbij aan smartphones, tablets, horloges, tassen, huis & tuin toebehoren, kleding, speelgoed en veel meer. Wat deze Chinese onderneming bijzonder maakt is de enorme keuzemogelijkheid en de kosteloze verzending.

Je zult vast denken allemaal namaakartikelen, maar dat is niet helemaal waar. De Chinese internetgigant verkoopt naast namaakproducten ook gewoon originele producten. Deze kosten natuurlijk iets meer dan een namaak.

Herfst uitverkoop

Van 6 september tot en met 25 september organiseert GearBest een herfst uitverkoop. De uitverkoop wordt ook wel sale, opruiming, koopjes of solden genoemd. Tijdens deze dagen zijn de producten die je wilt kopen veel goedkoper dan tijdens de reguliere verkoopperiodes. De prijzen liggen tijdens de uitverkoop tussen de 10 en 80 procent lager dan normaal. Het is het kijken dus zeker waard.

Preheat

De uitverkoop is begonnen met een zogenoemde preheat. Tijdens deze periode heb je flash deals, group share deals, lucky bags en veel meer. Het aftellen is al begonnen, dus wees er snel bij.

Autumn harvest party

De main event is de autumn harvest party en deze begint op 11 september en eindigt op 18 september. Tijdens deze evenement loopt je korting op tot maar liefst 80 procent. PayPal-gebruikers krijgen daarnaast ook nog eens extra korting! Denk hierbij aan flash deals, merken uitverkoop, add-ons en veel meer.

Fall scavenger hunt

We houden allemaal van games en prijzen. Tijdens de fall scavenger hunt kan je allemaal dingen winnen van onder meer van de volgende merken: Quelima, HUANJIE, Vernee, Leagoo, Uhans, MEIIGOO en Elephone. Get in the game en win prijzen van je favoriete merk! Bekijk de onderstaande video’s voor meer informatie.

Verzending en betalen

Alle producten die je via GearBest besteld worden gratis verzonden. Je ontvangt je producten meestal binnen 7 tot 15 werkdagen. Je kan het natuurlijk nog sneller krijgen, maar dan moet je wel iets meer betalen. Betalen kan je onder andere via iDeal, PayPal en creditcard.

Garantie

De Chinese webshop is heel duidelijk over de garantie. Mocht je product binnen 45 dagen na aankoop defect raken, krijg je gewoon je geld terug .Ook biedt het bedrijf gratis reparatie binnen 360 dagen na aankoop.

Tot slot mogen we wat cadeautjes weggeven. Om de herfst sale te vieren mogen we van GearBest maar liefst drie bezoekers van Techmania blij maken. Meer over de winactie lees je hier.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws