donderdag, juni 20, 2024
HomeGadgetsWinactie: Audioquest Dragonfly Black koptelefoonversterker

Winactie: Audioquest Dragonfly Black koptelefoonversterker

Misschien heb je het al eens gezien: een versterker tussen je pc of laptop en je koptelefoon. De Audioquest Dragonfly Black werkt als een externe geluidskaart. Het geluid klinkt hiermee een stuk voller en helderder dan eerst. Tijdens gamen ideaal, omdat je zo beter hoort waar je tegenstander vandaan komt. Uiteraard klinkt ook muziek een heel stuk beter met een extra versterker.

Audioquest Dragonfly Black

Audioquest Dragonfly Black

In samenwerking met HDPHNS mogen we een Dragonfly Black weggeven. HDPHNS is dé koptelefoon specialist van Nederland en heeft het grootste aanbod van high-end koptelefoons.

Om de Dragonfly Black te kunnen winnen dien je wel iets er voor terug te doen. Like Techmania op Facebook en stuur een e-mail naar [email protected].

Vermeld in de e-mail je Facebook-link zodat we na kunnen checken of je ons ook echt volgt. Vergeet ook niet je adresgegevens bij te vermelden, anders kunnen we je prijs namelijk niet opsturen. Op donderdag 31 augustus 2017 gaan we de winnaar bekendmaken.

UPDATE: De gelukkige winnaar is Mathijs Hendriks uit Alkmaar.

Over de uitslag van deze winactie kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht. Inzendingen na 31 augustus 2017 zullen helaas komen te vervallen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments