donderdag, juni 20, 2024
HomeComputerRazer Lancehead; draadloze laser gaming muis

Razer Lancehead; draadloze laser gaming muis

Terug in april kondigde Razer, een van de grootste spelers als het gaat om gaming accessoires, een nieuwe draadloze muis die bedoeld is voor gebruik bij games. Het gaat om de Razer Lancehead laser gaming muis.

Razer Lancehead

Razer Lancehead

De Lancehead gaming muis is inmiddels verschenen in de winkelschappen. Het uiterlijk is karakteristiek voor Razer en bevat de zelfontwikkelde Mechanical Mouse Switches. Voor de draadloze verbinding met je computer wordt het 2,4GHZ-spectrum gebruikt. De Razer Adaptive Frequency Technology kijkt constant naar interferentie op de gebruikte frequentieband. Mocht er interferentie worden geconstateerd, dan springt de Lancehead over naar een andere frequentieband. Dit zorgt ervoor dat de muis op elk moment zonder vertraging zou werken.

Intern vindt men een 16.000 DPI 5G-lasersensor met 210 inch per seconde tracking (IPS), die tevens 50G acceleratie moet aankunnen. Via Razer Synapse Pro kan men de instellingen helemaal naar wens bijstellen en opslaan op het interne geheugen van de muis. Met de knopjes aan de zijkant kan men de DPI-instelling wijzigen. Ook is het mogelijk om deze op de clouddienst van Razer op te slaan.

Razer Lancehead

In totaal bevat de Lancehead negen programmeerbare knoppen en weegt het een kleine 111 gram. De accu gaat volgens Razer zo’n 24 uur mee.

De nieuwe Razer Lancehead draadloze gaming muis is verkrijgbaar voor ongeveer 150 euro. Naast de draadloze variant is er ook een bedrade variant op de markt. Deze heet de Razer Lancehead Tournament Edition (TE) en is verkrijgbaar voor ongeveer 90 euro.

De tracking van de Lancehead Tournament Edition stijgt naar 450 IPS vanwege het gebruik van een optische sensor. Verder zijn de functies identiek.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments