donderdag, juni 13, 2024
HomeComputerRazer BlackWidow Chroma v2 mechanische gaming toetsenbord

Razer BlackWidow Chroma v2 mechanische gaming toetsenbord

Razer is een van de grootste spelers als het gaat om gaming accessoires die de gaming experience naar een hoger niveau tilt. Het Amerikaanse bedrijf lanceerde zo’n zeven jaar (in 2010) geleden het eerste BlackWidow mechanische gaming toetsenbord. Deze werd al snel het meeste verkochte en populaire gaming toetsenbord ter wereld.

Razer BlackWidow Chroma v2

Razer BlackWidow Chroma v2

In 2014 werd de Razer Mechanical Switch geïntroduceerd, waarmee de Razer BlackWidow een nog groter voordeel verkreeg dankzij ’s werelds eerste, specifiek voor gaming, van de grond af opgebouwde mechanische schakelaar.

Aangestuurd door Chroma achtergrond verlichting biedt de Razer BlackWidow Chroma v2 mechanische gaming toetsenbord ongebreidelde vrijheid om jezelf te uiten, niet alleen met een indrukwekkend spectrum aan kleuren, maar ook met gepersonaliseerde licht controle.

Razer Mechanical Switches

De Razer Mechanical Switches zijn specifiek ontworpen voor gaming. Razer Mechanical Switches sturen vanaf een optimale afstand aan, waardoor je snelheid en reactievermogen ervaart als nooit tevoren. Ze reageren razendsnel, zijn gemaakt om tot 60 miljoen aanslagen te verwerken en zijn tevens beschermd tegen stof en vuil. Dit is de reden waarom veel pro-gamer’s voor Razer kiezen.

Sinds de introductie van de Razer Mechanical Switches zijn ze geprezen als de nieuwe standaard voor alle mechanische gaming toetsenborden.

Ontworpen voor duurzaamheid

De Razer Mechanical Switches zijn niet enkel de beste voor gaming, maar leveren ook nog eens prestaties van de hoogste plank als een betrouwbare duurzaamheid zonder compromis.

Technologische ontwerp van Razer wordt volledig intern gefabriceerd, waardoor aan nog striktere eisen kan worden voldaan. Dit resulteert in een levensduur van maar liefst 80 miljoen toetsaanslagen.

Razer Chroma Backlighting

Razer brengt in veel producten de Chroma Backlighting voor extra gebruikerservaring tijdens het gamen. Chrome Backlighting zorgt er voor dat je Razer accessoires (indien compatible) een reeks aan 16,8 miljoen kleuren kunnen laten zien. Denk hierbij aan kleurreeksen die bij een game horen of aan persoonlijk gemaakte kleurreeksen. Jij bepaalt hoe je accessoires extra tot leven komen.

Met Razer Synapse kan je via de cloud je accessoire-instellingen synchroniseren maar ook met elkaar laten samenwerken. Heb je je toetsenbord helemaal ingesteld met kleuren die jij leuk vind en wil je je muis en muismat ook zo hebben? Razer Synapse regelt dat voor je.
Als je de Razer Ornata Chroma voor het eerst aansluit zal hij wisselen tussen de kleuren die hij heeft. Dit verloopt heel vloeiend en merk je bijna niks van (met uitzondering van rood richting geel, ipv. soepel over te lopen wilt hij daar wel eens springen naar de volgende kleur. In het donker valt dat wel erg op).

Ik heb voor een shooter het toetsenbord even als statisch ingesteld met bepaalde highlights die ik fijn vond. De mogelijkheden zijn echt uitgebreid als het gaat om kleur instellingen. Kijk voor de grap maar even in de Chroma Workshop bij “Profiles” om te zien wat er allemaal mogelijk is. Hieronder een paar voorbeelden wat er mogelijk is met de Chroma Backlighting.

Inhoud van de verpakking bestaat uit

  • Razer BlackWidow Chroma v2 toetsenbord
  • Ergonomische handsteun
  • Boekjes
  • Razer stickers
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments