zondag, juni 16, 2024
HomeAppsFlashScore: de ideale app voor sportfanaten

FlashScore: de ideale app voor sportfanaten

In de wereld van sportapps is het moeilijk om de beste app te vinden. Allemaal claimen ze de snelste, beste en meest nauwkeurige te zijn. De ene is beter dan de andere, maar geen enkele lijkt perfect. Althans, dat dachten we, totdat we op FlashScore.nl stuitten. We zijn er een tijdje mee aan de slag gegaan en concluderen nu: FlashScore.nl is de meeste complete app voor sportfanaten.

FlashScore

FlashScore

Het aanbod van de app, die zowel voor Android als iOS beschikbaar is, is groots. Dit varieert werkelijk van de kelderklassen in het voetbal tot darts tot badminton tot cricket. Bedenk een sport en de kans is groot dat FlashScore.nl deze al verslaat in de app met ruim 30 sporten. Deze app is dan ook ideaal voor sportliefhebbers die verder kijken dan alleen voetbal. Onder Mijn Wedstrijden volg je al jouw favoriete wedstrijden, kriskras door elkaar heen qua sport. Zo houdt je de Eredivisie bij, maar tegelijkertijd ook de Australian Open en het schansspringen. En dat op alle devices tegelijk – met één account worden alle persoonlijke voorkeuren gedeeld.

FlashScore

Via push-notificaties word je op de hoogte gesteld van doelpunten. Of alleen van uitslagen. Of alleen van de opstellingen. Wat je maar wilt: de notificaties zijn per sport te configureren. Je kunt ze ook uitzetten en gewoon lekker door alle uitslagen heen navigeren. Wij raden het niet aan om de notificaties uit te zetten, want ze zijn razendsnel en accuraat. Op zeker dat jij als eerste van je vrienden op de hoogte bent van een tussenstand.

Behalve uitslagen vind je in de app ook opstellingen, statistieken, onderlinge resultaten, live commentaar en meer. Wij moesten af en toe moeite doen om niet volledig te verdwalen in het eindeloze aanbod aan statistieken. Op een goede manier dan. Echt een fijne app om lekker mee achterover op de bank te liggen.

FlashScore.nl kun je gratis proberen voor iOS en Android.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments