dinsdag, mei 21, 2024
HomeSmartphoneSmartphones 2017; Top 5 toestellen om naar uit te kijken

Smartphones 2017; Top 5 toestellen om naar uit te kijken

Een nieuwe jaar zit vol verrassingen en ook op het vlak van nieuwe smartphones kunnen we heel wat verwachten. Alle smartphone fabrikanten zullen natuurlijk ook dit jaar hun vlaggenschepen vernieuwen met de nodige nieuwe functies.

Smartphones 2017

Welke smartphones kunnen we dit jaar allemaal verwachten? We hebben de top 5 toestellen voor 2017 voor je op een rijtje gezet om naar uit te kijken.

OnePlus 4
OnePlus 3

#5 OnePlus 4 of 5

Na OnePlus 3 zou je denken dat we dit jaar de OnePlus 4 kunnen verwachten. Misschien wordt het nummer 4 overgeslagen en wordt het toestel OnePlus 5 genoemd. OnePlus is een Chinese smartphone fabrikant en in China is 4 een ongeluksgetal.

Als we de geruchten mogen geloven wordt het in elk geval een zeer interessante smartphone met een glazen of keramische behuizing. Onder de motorkap een Snapdragon 835 processor, 6GB aan werkgeheugen en 16-megapixel camera.

De nieuwe OnePlus telefoon wordt dus een geduchte concurrent de gevestigde orde. De verwachting is dat het nieuwe toestel in april of mei wordt aangekondigd.

Microsoft Surface Phone
Microsoft Surface Phone concept

#4 Microsoft Surface Phone

Het is alweer een tijd geleden dat we een smartphone van Microsoft hebben gezien. De Lumia 650 is alweer bijna een jaar geleden gelanceerd. Het werd dus wel tijd dat we iets van Microsoft zouden horen. Het Amerikaanse bedrijf uit Redmond heeft de tijd genomen om de Surface Phone te ontwikkelen.

De aankomende Surface Phone moet dus een voltreffer worden voor Microsoft. Men verwacht dat het toestel perfect aansluit op andere Windows-apparaten en dat er modellen komen van 128, 256 en 500GB aan opslagruimte.

De nieuwe Surface Phone zou zelfs zo krachtig zijn dat het pc of laptops zou kunnen vervangen.

LG G6
Gelekte LG G6 render

#3 LG G6

Naar verwachting gaat LG de G6 over een paar weken (eind februari) aankondigen. De LG G6 krijgt onder meer een Snapdragon 830 van chipfabrikant Qualcomm, draadloos oplaadbaar en draait het op Android 7.0. De verwijderbare batterij van de LG G5 verdwijnt helaas bij de LG G6 weer.

iPhone 8
iPhone 8 concept

#2 Apple iPhone 8

De iPhone bestaat inmiddels 10 jaar en de verwachting is dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino alles uit de kast gaat halen om die verjaardag te vieren.

De iPhone 8 krijgt volgens de laatste geruchten een volledig glazen behuizing. Dat zou ervoor zorgen dat je hem ook draadloos kan opladen.

Verder zou de volgende generatie iPhone een gebogen AMOLED-scherm krijgen. Of dit enkel voor het design is of dat er ook features aan verbonden zijn is vooralsnog niet bekend.

Samsung Project Valley
Samsung buigbare schermen

#1 Samsung Galaxy X

2017 zou wel eens het jaar van Samsung kunnen worden. Naast de verwachte Samsung Galaxy S8 kunnen we ook een spectaculair smartphone verwachten. Voorlopig gaat het toestel door het leven als Project Valley.

Project Valley zou de eerste vouwbare smartphone van Samsung worden. Het Zuid-Koreaanse tech-gigant bracht vorig jaar als een conceptvideo naar buiten waarin de vouwbare scherm werdt getoond.

Als je het scherm uitvouwt zou je van deze smartphone een tablet kunnen maken met een schermformaat van 8-inch.

Naast de genoemde toestellen kunnen we natuurlijk nog een hoop andere smartphones verwachten. Met grote beurzen als Mobile World Congress Show en eigen evenementen van de fabrikanten kunnen we de volgende telefoons verwachten:

  • Samsung Galaxy S8
  • Samsung Galaxy Note 8
  • HTC 11
  • Huawei P10
  • Sony Xperia Z7
  • BlackBerry Mercury
  • Xiaomi Mi7
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments