woensdag, juli 17, 2024
HomeAppsBeeldbellen met FaceTime en andere apps

Beeldbellen met FaceTime en andere apps

Helaas heb je niet altijd de tijd om familie of vrienden te bezoeken. Je kunt ze dan bellen, maar dat komt natuurlijk niet in de buurt van een écht bezoekje. Beeldbellen komt al een stuk meer in de buurt. In dit artikel legt Simyo je alles uit over beeldbellen met FaceTime en andere apps.

Beeldbellen

Wat is beeldbellen?

Als je beeldbelt, zie je degene waarmee je belt. Dit kost geen belminuten van bijvoorbeeld je Sim Only abonnement, want beeldbellen gaat via internet. Je verbruikt dan de MB’s van je internetbundel. Als je slim bent, beeldbel je via WiFi. Dan is het namelijk gratis.

Wat is FaceTime?

De app FaceTime is een app van Apple die standaard op je iPhone of iPad staat. De app is ook te gebruiken voor de Mac. Je kunt hiermee andere mensen bellen én beeldbellen die ook een iPhone, iPad of Mac hebben. FaceTime is niet beschikbaar voor Android of Windows Phone. Je hoeft geen geld aan Apple te betalen om de app te gebruiken.

Met welke apps kan ik nog meer beeldbellen?

FaceTime is niet uniek. Er zijn namelijk ook andere apps waarmee je kunt beeldbellen. Hangouts is de FaceTime-tegenhanger van Google. De app staat op elke Android-telefoon, maar is óók te downloaden op je iPhone. Het handige aan de app is zijn veelzijdigheid, want je kunt Hangouts ook op je computer en Mac gebruiken. Het is niet mogelijk om met de app gewone belletjes te plegen, maar je kunt wél met meerdere mensen tegelijk beeldbellen. Ideaal om een vergadering op het werk vanuit huis bij te wonen.

Andere apps waarmee je kunt beeldbellen zijn WhatsApp, Facebook Messenger en Skype. Houseparty is een nieuwe app die zeker onder jongeren heel populair is. Net als bij Hangouts kun je hiermee met meerdere mensen tegelijk in één gesprek beeldbellen. Dat wordt dus een gezellige boel!

Hoeveel MB’s verbruik ik met beeldbellen?

Zonder wifi gebruiken alle beeldbel-apps data. Het verschil in gebruik is bij elke app weer anders. Ben je benieuwd naar hoeveel MB FaceTime, Hangouts en de andere apps verbruiken? Ga dan naar het Simyo Blog!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments