zaterdag, mei 18, 2024
HomeGamingBattlefield 1 Giant’s Shadow update nu beschikbaar

Battlefield 1 Giant’s Shadow update nu beschikbaar

Battlefield 1 ontwikkelaar DICE heeft vandaag een nieuwe update uitgerold voor Battlefield 1. De nieuwe update brengt onder meer de nieuwe map Giant’s Shadow met zich mee. Naast de nieuwe map zijn er ook een hoop problemen verholpen.

Giant’s Shadow

De changelog is echter enorm! Zo te zien werkt DICE hard om de game nog beter voor ons te maken. De update is ongeveer 3.7GB en is per direct te downloaden.

Giant’s Shadow

De nieuwe map heet Giant’s Shadow en is gebaseerd op de Slag om de Selle in 1918. Met een enorm neergestort luchtschip dat zijn schaduw over het strijdveld werpt, kun je zware gevechten verwachten op de open grond en rivieroevers langs de spoorlijn tussen Cateau en Wassigny. Probeer de nieuwe gadget voor de Support-klasse – de Grenade Crossbow – en keer het tij met een gepantserde trein.

Giant’s Shadow is op 20 december voor iedereen verkrijgbaar als gratis update voor Battlefield 1. Op 13 december kunnen Premium Pass-eigenaars en spelers die Battlefield 1 hebben gepre-orderd zeven dagen eerder toegang krijgen tot de map.

Spectator Mode

Een nieuwe Spectator Mode maakt ook deel uit van de update. In Spectator kunnen spelers zich als observeerder aansluiten bij een live Battlefield 1-match. Observeerders kunnen schakelen tussen first-person en third-person cameraweergaven van alle spelers op het strijdveld, een vogelvluchtperspectief van de actie krijgen, of met Free Cam over de map vliegen.

De inspanningen zijn gericht op het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid, de flow van speler naar speler en het schakelen tussen de verschillende view modes (Table Top, Player View en Free Cam). Spectator is ook een levensvatbaar gereedschap waarmee de community content kan creëren, inclusief een beweegbare third-person camera, velddiepte en diverse camerafilters.

Er is ook een nieuwe Custom Game-optie: Standard Issue Rifles. Als deze optie is ingeschakeld, krijgen alle klassen toegang tot het dienstgeweer van hun factie – en alleen dit geweer. Deze optie kan worden in- of uitgeschakeld met andere wapentypen om diverse spelervaringen te creëren. Het Britse leger krijgt bijvoorbeeld toegang tot de SMLE MKIII. Deze wapens zijn niet uitgerust met optica, en zijn bedoeld om gameplay te genereren die is geïnspireerd door de loopgraven uit de Eerste Wereldoorlog.

Shotguns zijn in deze update in evenwicht gebracht. Het belangrijkste doel was het spreiden van de voor- en nadelen van elk type shotgun. Sommige shotguns waren op bepaalde afstanden onbedoeld krachtig. Om dit op te lossen, hebben we het bereik van de hagelschotvarianten van de M97 Trench Gun, Model 10-A en Sawed Off Shotgun gereduceerd, zodat de maximale afstand waarop je iemand met één schot kunt doden korter wordt.

Naast shotgun tweaks hebben we ook gameplay-aspecten aangepast, zoals de afkoelperiode voor injectiespuiten, sprints, spawns in Landships, en nog veel meer.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments