9.2 C
Amsterdam
vrijdag 3 februari 2023
HomeGamingPS5 release ondanks coronavirus op de planning voor eind 2020

PS5 release ondanks coronavirus op de planning voor eind 2020

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Het coronavirus houdt de wereld al enkele maanden in zijn greep. Vele games en andere ontwikkelingen zijn daardoor uitgesteld. Gelukkig is dat niet het geval bij de PlayStation 5. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers maakte Sony bekend dat de PS5 release ondanks het coronavirus op de planning staat voor eind 2020.

PS5 release

Het Japanse bedrijf zegt de gevolgen te zien van de reisbeperkingen voor de ontwikkeling van de hardware, maar die zijn volgens de fabrikant te ondervangen. Daarmee blijft de release gepland staan voor de feestdagen van dit jaar.

Hoewel de ontwikkeling van hardware problemen heeft ondervonden doordat medewerkers van het Japanse techgigant thuis moesten werken en niet mochten reizen, zijn daar nu verschillende oplossingen voor gevonden.

“PlayStation 5 on track for launch in this holiday season. No major issues in game software development at this point. Regarding the launch of the PlayStation 5, although factors such as employees working from home and restrictions on international travel have presented some challenges in regards to part of the testing process and the qualifications of production lines, development is progressing with the launch of the console scheduled for the 2020 holiday season.”

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in