4.7 C
Amsterdam
zondag 29 januari 2023
HomeGaming'Red Dead Redemption 2 heeft 3 speelbare hoofdrolspelers'

‘Red Dead Redemption 2 heeft 3 speelbare hoofdrolspelers’

Datum:

Lees meer over:

Wereldwijde storing bij Microsoft-diensten als Teams en Outlook

Microsoft kampt sinds vanmorgen met een flinke storing in...

Alle PlayStation 5 bundels en aanbiedingen op een rij

De PlayStation 5 is inmiddels meer dan twee jaar...

PlayStation 5 (disk editie) nu op voorraad bij Coolblue – 549,99 euro

Ben je nog steeds op zoek naar een PlayStation...

Rockstar Games kondigde eind oktober Red Dead Redemption 2 aan. De veelbesproken game komt ergens in 2017 uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 is één van de games waar veel gamers met smart op zitten te wachten. Van ontwikkelaar Rockstar zullen we voor lange tijd waarschijnlijk niks van horen. Gelukkig zijn er mensen die stiekem informatie weten te bemachtigen.

Een 4Chan gebruiker claimt nieuwe informatie in handen te hebben over de aankomende Red Dead Redemption game. De beste man voorspelde eerder ook al de komst van GTA Online.

Zo zijn er volgende de beste man maar liefst drie speelbare hoofdrolspelers in Red Dead Redemption 2. De game zou zich alvorens Red Dead Redemption afspelen. De speelbare hoofdacteurs zijn allen lid van John Marston’s oude gang. Hierbij meldt hij echter wel duidelijk dat Marston niet tot een van de hoofdacteurs behoort.

Red Dead Online

Tot slot meldt de 4Chan gebruiker dat Red Dead Online enkele weken later online komt. Rockstar Games zou iedereen alle tijd willen geven om de singleplayer modus uit te laten spelen. Ook is dit een manier om de online servers in balans te houden.

Red Dead Online zou wel gewoon bij de game zitten, maar na enkele weken na de release van Red Dead Redemption 2 geactiveerd worden.

Net binnen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in