donderdag, juni 13, 2024
HomeSmartphoneFit de winter door voor techliefhebbers; De tips! 

Fit de winter door voor techliefhebbers; De tips! 

De koude en donkere dagen staan weer voor de deur en het wordt dan ook steeds minder aantrekkelijk om naar buiten te gaan. Lekker binnen een serie bingen of nieuwe game te spelen is dan ook heerlijk om te doen. Neem deze ontspanning dan ook vooral, maar vergeet ook niet om toch enigszins fit te blijven. Met de technologie van vandaag de dag kun je dit eenvoudig vanuit je eigen huis doen. Welke zaken jou als gadget en/of techliefhebber fit gaan houden deze winter? Hier de tips!

Een Apple a day 

Wanneer we kijken naar de nieuwste releases van dit najaar dan kunnen we wel stellen dat de lancering van de iPhone 15 lijn de meest innovatieve is. Elke keer ontstaat weer de vraag; kunnen ze zichzelf weer verbeteren? En iedere keer is het antwoord; jazeker! De nieuwe iPhone 15 is voorzien van weer betere camera’s, processor en batterij. Ook de bijgeleverde Gezondheid App en andere standaard software zijn van nog betere kwaliteit. Alles kan gemonitord worden, zo kun je online workouts gewoon vanaf je telefoon zien. Het scherm is zo groot dat je hier geen iPad meer voor nodig hebt. Naast het feit dat je hem kunt gebruiken voor het fit worden en blijven, kun je er ook je ontspanning op vinden. Series kijken is op de nieuwe iPhone 15 gewoon mogelijk. En de kosten? Wanneer we kijken naar de abonnementen valt vooral op dat de iPhone 15 Plus zakelijk abonnement prima te bekostigen is.  

De software 

Er zijn tegenwoordig zoveel apps dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn echter op gezondheidsgebied drie soorten waarvan het goed is er één te hebben. Hierbij kun je denken aan een app waar je work-outs mee kunt doen, één waar je je rust mee kunt creëren en één die je van alles leert over voeding. Voor die eerste categorie zijn de apps van Nike aanraders, maar ook simpele 7 minute workout app is aan te raden. Doe die laatste drie rondjes, en dat drie keer in de week. Je zult versteld staan van hoe snel je conditie opbouwt. Dan zijn er ook nog apps voor de cardio liefhebbers, denk aan Strava waar je je hard- en wielrenafstand in kunt bijhouden. Voor de nodige rust in MindSpace een fijne app waar je medititaties kunt doen. En om je te leren over eten en dit eventueel bij te houden zijn de apps van het voedingscentrum echt top. Deze heeft er meerdere, één die je door de supermarkt helpt qua gezonde voeding maar ook één waar je al je voeding in kunt monitoren.  

Naast je telefoon kun je natuurlijk nog veel gadgets aanschaffen, van een sporthorloge tot hartslagbanden. Allemaal zijn ze motiverend en innoverend. Maar met de nieuwste iPhone waar een perfecte stappenteller op zit (ga iedere dag voor de 10.000!) en de juiste apps kun je al heel fit de winter door. Voor je het weet loop jij komend voorjaar met een sixpack op het strand!  

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments