woensdag, juli 17, 2024
HomeSmartphoneEerlijk uitgelicht; is de iPhone 14 zijn geld waard?

Eerlijk uitgelicht; is de iPhone 14 zijn geld waard?

Gadgets; wie is er niet dol op! Technologie heeft ons de afgelopen jaren zoveel gebracht. In 25 jaar tijd is er de mogelijkheid ontstaan om thuis te kunnen werken, te kunnen bankieren en je hele sociale leven te onderhouden via je telefoon. Voor veel mensen zit een groot deel van hun leven ín hun smartphone. Niets om je voor te schamen, het is gewoon hoe de wereld zich ontwikkeld heeft, en het brengt heel veel positieve en leuke dingen met zich mee. De drang om daarmee altijd voorzien te zijn van het nieuwste van het nieuwste op dit gebied is bij velen dan ook groot, zeker bij gadgetfreaks. Het meest recente dilemma bij veel techliefhebbers is dan ook; ga ik de iPhone 14 kopen? Lees snel verder om dit dilemma op te lossen.

De iPhone 14 eerlijk uitgelegd

De jaren dat de innovaties op het gebied van smartphones baanbrekend waren liggen wel achter ons. We kunnen ons allemaal wel die eerste telefoon met internet en camera herinneren; baanbrekende vernieuwingen. Vandaag de dag zijn de verschillen minder groot en worden deze vooral opgemerkt door de fijnproever. Dat wil niet zeggen dat die nieuwe functionaliteiten niet een ontzettende vooruitgang kunnen zijn in het dagelijks gebruik. Wat betreft de vooruitgangen op de iPhone 14 kunnen we concluderen dat deze voor specifieke gebruikers zeker een enorme vooruitgang zijn. 

De camera is namelijk weer nét iets beter dan in de iPhone 13 en het grootste verschil zit hem hierin dat hij ook in de schemering hele goede foto’s maakt. Daarnaast is hij voor de gamer een enorme vooruitgang. De 5-core GPU zorgt voor een nog betere game ervaring op de telefoon. Ook de fervent reiziger komt aan zijn trekken met dit nieuwste pareltje uit de iPhone collectie. Met de satelliet optie heb je namelijk de mogelijkheid om ook bereikbaar te zijn wanneer je op een onbereikbare plek bent. Ben jij meer bezig met duurzaamheid dan ooit? Dan is een iPhone 14 kopen ook een goed idee, de batterij heeft een ontzettend lange levensduur en hij is met duurzaamheid in het achterhoofd ontwikkeld. En je bent helemaal verantwoord bezig wanneer je je oude dan refurbished aanbiedt natuurlijk!

En de iPhone 13 dan?

De iPhone 13 blijft natuurlijk ook nog steeds een prachtig staaltje werk. Het voordeel van een nieuwe lancering is dat de prijs van de voorganger daalt. Dit effect is echter nog niet heel zichtbaar bij de iPhone 14. Wanneer men de prijzen naast elkaar legt ziet nog niet hele grote verschillen. Ook qua vormgeving verschillen ze onderling weinig. Wat wel verschilt zijn de opties qua kleuren. Zo is de iPhone 13 er in een super schattige tint roze, een kleur die de iPhone 14 niet kent. Die is er dan weer wel in een paarse tint, óók waanzinnig leuk.

Kortom, wanneer je echt een techliefhebber bent en geniet van de laatste innovaties op dit gebied dan is investeren in nieuwe iPhone 14 een aanrader. Je hebt van alles weer net even een beetje meer én het nieuwste van het nieuwste van de markt. En de kosten? Je zult verbaasd zijn over de verschillen, deze vallen reuze mee!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments