dinsdag, juni 18, 2024
HomeSmartphoneOp welke gadget verheugen wij ons dit najaar?

Op welke gadget verheugen wij ons dit najaar?

Het najaar is vaak de tijd van het jaar dat vele mensen een beetje neerslachtig worden, de heerlijke lange zomer vol feestjes en afleiding zit er weer op. Maar wij als liefhebbers van technologie en gadgets kijken hier heel anders naar. Wij verheugen ons juist op dit seizoen. Niet alleen omdat we dan weer meer naar binnen mogen en de nieuwste releases van onze favoriete series kunnen bingen. Maar ook omdat de grote techmerken dan met nieuwe versies of helemaal nieuwe producten komen. Nu is de ene innovatie natuurlijk de andere niet. Vaak is er één ontwikkeling die met kop en schouders boven de ander uitsteekt. Welke wij van vermoeden dat het najaar van 2022 de toon gaat zetten? Wij hebben het uitgezocht en zijn tot een eenduidig besluit gekomen. 

De absolute nummer één..

Wat wij als absolute nummer één beschouwen dit najaar? Wij gaan toch voor een exemplaar uit de nieuwe iPhone 14 serie. Apple is een koning in het lanceren van nieuwe producten, soms maken ze vooraf het mirakel zo groot dat het bij de daadwerkelijke presentatie een beetje tegenvalt. Maar nu de verhalen omtrent de iPhone 14 serie binnendruppelen kunnen wij niet anders dan ons toch enorm verheugen op deze nieuwe series iPhones. Een iPhone 14 met abonnement is dan ook wat bovenaan ons verlanglijstje prijkt dit najaar. 

Wat houdt de serie in

Zoals we gewend zijn van Apple komen ze niet met één nieuwe versie van een telefoon, maar met een serie van vier tegelijk. Het gaat om twee Pro Max iPhone 14’s en twee ‘gewone’ iPhone 14 Pro’s. In deze serie zit, in tegenstelling tot de 13 variant, dus geen mini iPhone. Dit wil niet zeggen dat er geen goedkopere variant is, één van de Pro’s is namelijk voordeliger geprijsd. Toch fijn in tijden dat alles duurder wordt. Maar écht goedkoop, dat gaat het bij Apple natuurlijk niet worden. En dat doen ze bewust, om het merk wel een beetje exclusief te houden.

Wat kan hij?

Zoals we gewend zijn van Apple, kan een iPhone alles wat zijn voorganger ook kan én net nog wat meer. De grootste innovatie bij de iPhone 14 lijkt te zitten in de camera. Bij de iPhone 14 Pro is de sensor van de camera namelijk voorzien van een ultragrote hoeklens, wat er voor zorgt dat je bereik vele malen groter is. De hoeklens is twee keer zo groot dan die van de 13 Pro, inclusief een camerasensor met pixels van 1,4 micron groot. Dit was bij de iPhone 13 1,0 micron. Het resultaat van de foto’s en filmpjes van de iPhone 14 is dan ook onevenaarbaar. Daarnaast is er ook een innovatie op suggestie van Elons Musk naar verluidt. De iPhone 14 krijgt namelijk een satellietfunctie. Hiermee ben je altijd en overal bereikbaar.

Dus mocht je dit najaar niet een lang maar wél goed verlanglijstje willen qua gadgets, dan is het vermelden van een nieuwe iPhone 14 een must. Welke optie je ook kiest, je zult versteld staan van de verbeteringen die deze variant met zich meebrengt ten opzichte van ál zijn voorgangers. Daarnaast weet je met deze investering dat je de komende jaren gebakken zit, zowel qua hard- als software. Want op beide terreinen, is Apple toch wel de absolute kampioen!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments