woensdag, juni 19, 2024
HomeGamingXbox Live Games with Gold voor februari 2021 zijn live

Xbox Live Games with Gold voor februari 2021 zijn live

De Games with Gold van februari zijn live! Via het Games with Gold- en Xbox Game Pass-programma is het constant feest voor Xbox-gamers, want om de twee weken worden twee nieuwe games gratis beschikbaar gesteld voor Xbox Live Gold-abonnementshouders en met Game Pass krijg je onbeperkt toegang tot honderden games!

Xbox Live Games with Gold februari

Gears 5

Beschikbaar van 1 tot 28 februari op Xbox One en Xbox Series

De gevierde campagne en vernieuwde multiplayer van Gears 5, uit een van de meest bejubelde game-saga’s ooit, is nu volledig geoptimaliseerd met nieuwe functies voor Xbox Series X|S.

Resident Evil

Beschikbaar van 1 tot 28 februari op Xbox One en Xbox Series

De bepalende game voor het genre survival-horror is terug! De geur van dood hangt in de lucht. Met minimale middelen moet een team speciale eenheden zien te overleven.

Dandara: Trials of Fear Edition

Beschikbaar van 16 februari tot 15 maart op Xbox One en Xbox Series

In een bizar universum waar de onderdrukten op de rand van de vergetelheid staan, is Dandara wakker geworden om de wereld opnieuw vorm te geven.

Indiana Jones and the Emperor’s Tomb

Beschikbaar tussen 1 en 15 februari op Xbox One en Xbox Series

De grootste interactieve actieheld is ruiger dan ooit terug in Indiana Jones and the Emperor’s Tomb. In zijn meeste gewaagde avontuur tot nu toe staat Indy weer tegenover een bekende tegenstander, de duivelse Nazi’s, die hij weer te slim af moet zijn en moet verslaan.

Lost Planet 2

Beschikbaar tussen 16 en 28 februari op Xbox One en Xbox Series

Tien jaar zijn verstreken sinds de eerste game en het gezicht van E.D.N. III is drastisch veranderd. De pogingen tot het vormen van terraforming zijn succesvol geweest en het ijs is begonnen te smelten en maakt plaats voor weelderige tropische oerwouden en harde meedogenloze woestijnen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments