zondag, juni 16, 2024
HomeDealsDagdeal: Apple Watch SE (GPS) 44 mm – van €329 voor €294,95

Dagdeal: Apple Watch SE (GPS) 44 mm – van €329 voor €294,95

Een Apple of je desktop, een Apple in je broekzak, een Apple in je fruitmand, een Apple op je koffietafel. Waar kunnen we nog wat kwijt? Oh ja: een Apple aan je pols natuurlijk. En zoals je gewend bent van ze: het beste hardware, software, en sexy design. Voorspelbaar hoor. 

Genot voor je ogen alles

De Apple Watch SE heeft hetzelfde Retina-display als de Series 6, dus je ziet meer in één oogopslag. Da’s handig, want deze is speciaal gemaakt voor sporters. Of je nou op de pedalen staat, op je spitzen of 5 kilometer aan het lopen bent: je Apple Watch trackt het zorgvuldig. Lekker baantjes trekken? Hij is waterbestendig tot 50 meter!* Download de Fitness-app om alle data thuis rustig te bekijken.

Manusje

Met dit GPS model neem je gesprekken aan en antwoord je je tekstberichten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Liever naar je lievelingspodcast luisteren? Sync je Apple Watch met je muziek, podcasts en audioboeken. Betalen kan met Apple Pay, dus nu kun je pas écht in je pyama gauw een halfje bruin halen.

Meer?

Er is altijd meer. De behuizing is van 100% gerecycled aluminium: robuust en lichtgewicht. Kaartlezen lastig? Je nieuwe smartwatch heeft een ingebouwd kompas en detecteert zelfs een onverwachte val, waarna het een melding stuurt naar je SOS-contactpersonen. En ben je je display zat? Download gewoon lekker een nieuwe. Lijkt ons duidelijk, toch?

Bij iBOOD kost de Apple Watch SE alleen vandaag 294,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments