dinsdag 19 maart 2024
HomeDealsPrime Day-deals: DJI Mavic Air 2 drone - €793,-

Prime Day-deals: DJI Mavic Air 2 drone – €793,-

Sinds gisteren is het Prime Day bij Amazon. Prime-leden van het Amerikaanse bedrijf kunnen op 13 en 14 oktober genieten van extra scherpe deals.

DJI Mavic Air 2 drone

Je hebt drones – leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop – en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden mee schiet en de meest indrukwekkende capriolen mee uithaalt. Dames en heren, de DJI Mavic Air 2 drone valt overduidelijk in die tweede categorie.

Met de Mavic Air 2 kunnen creatieve luchtopnames gemaakt worden door de vloeiende 4K / 60fps-video. Het D-Cinelike egale kleurprofiel zorgt ervoor dat er meer informatie van de beelden behouden wordt voor de nabewerking. Daarnaast neemt de HEVC (H.265)- videocodec meer beeldinformatie op, gebruikt hij minder opslagruimte en behoudt hij het dynamische bereik en de details van je beeldmateriaal. Hierdoor worden er next level beelden gegarandeerd.

De DJI Mavic Air 2 drone is momenteel verkrijgbaar voor 793 euro bij Amazon.de. Wees er wel snel bij! Want OP=OP!

Wat is Prime Day?

Prime Day kun je het beste vergelijken met Black Friday. Op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober geeft Amazon waanzinnige kortingen op heel veel artikelen. Om te kunnen profiteren moet je dus lid worden. Je kunt een gratis proefperiode van 30 dagen aanvragen. Als je dit meteen opzegt, loopt het de resterende tijd nog door en betaal je dus niks. Zo kun je ‘gratis’ gebruik maken van alle aanbiedingen in alle landen.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws