zaterdag, juni 15, 2024
HomeDealsPrime Day-deals: AOC C24G1 Curved Gaming Monitor - €140,80

Prime Day-deals: AOC C24G1 Curved Gaming Monitor – €140,80

Vandaag en morgen is het Prime Day bij Amazon. Prime-leden van het Amerikaanse bedrijf kunnen de komende 48 uur genieten van extra scherpe deals.

AOC C24G1 Curved Gaming Monitor

De AOC C24G1 Curved Gaming Monitor is momenteel verkrijgbaar voor 140,80 euro bij Amazon.nl. Wees er wel snel bij! Want OP=OP!

De AOC C24G1 is een 23,6 inch instap-gamingmonitor met een verversingssnelheid van 144Hz. Je gebruikt deze monitor om te gamen in full hd op hoge fps. Met een reactietijd van slechts 1 ms weet je zeker dat je scherm snel genoeg reageert, ook bij actiescènes in shooters. Dankzij het VA paneel geniet je van een hoog contrast en verzadigde kleuren in al je games. Doordat het scherm licht gebogen is, ga je op in je gameplay. De smalle schermrand maakt het scherm bovendien geschikt om er twee meer van naast elkaar te plaatsen, voor de ultieme gaming ervaring.

Wat is Prime Day?

Prime Day kun je het beste vergelijken met Black Friday. Op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober geeft Amazon waanzinnige kortingen op heel veel artikelen. Om te kunnen profiteren moet je dus lid worden. Je kunt een gratis proefperiode van 30 dagen aanvragen. Als je dit meteen opzegt, loopt het de resterende tijd nog door en betaal je dus niks. Zo kun je ‘gratis’ gebruik maken van alle aanbiedingen in alle landen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments