woensdag 24 april 2024
HomeDealsPrime Day-deals: AOC CQ32G1 Curved Gaming Monitor - €270,10

Prime Day-deals: AOC CQ32G1 Curved Gaming Monitor – €270,10

Vandaag en morgen is het Prime Day bij Amazon. Prime-leden van het Amerikaanse bedrijf kunnen de komende 48 uur genieten van extra scherpe deals.

AOC CQ32G1 Curved Gaming Monitor

De AOC CQ32G1 Curved Gaming Monitor is momenteel verkrijgbaar voor 270,10 euro bij Amazon.nl. Wees er wel snel bij! Want OP=OP!

De AOC CQ32G1 Curved QHD Gaming Monitor is geschikt voor hardcore gamers dankzij de hogere verversingssnelheid en snelle reactietijd. Het WQHD-scherm heeft een 33% hogere resolutie dan Full HD, waarmee het een hogere beeldkwaliteit bereikt. Een 31,5 inch monitor heeft een beelddiagonaal van 78 cm. Het VA-paneel zorgt voor extra diepe zwartweergave doordat het scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft om zwartwaarden te tonen. Een ander voordeel van het VA-paneel is dat het contrast hoger ligt ten opzichte van TN-panelen, waardoor kleuren levendiger overkomen. Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 144 Hz. Ideaal voor de veeleisende gamer, doordat beelden sneller achter elkaar ververst worden. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.

Wat is Prime Day?

Prime Day kun je het beste vergelijken met Black Friday. Op dinsdag 13 en woensdag 14 oktober geeft Amazon waanzinnige kortingen op heel veel artikelen. Om te kunnen profiteren moet je dus lid worden. Je kunt een gratis proefperiode van 30 dagen aanvragen. Als je dit meteen opzegt, loopt het de resterende tijd nog door en betaal je dus niks. Zo kun je ‘gratis’ gebruik maken van alle aanbiedingen in alle landen.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws