zaterdag, mei 25, 2024
HomeComputerDagdeal: Apple 13.3" MacBook Pro 2020 - van €2049 voor €1799,95

Dagdeal: Apple 13.3″ MacBook Pro 2020 – van €2049 voor €1799,95

Wat nou als een notebook *MEH!* of een MacBook niet genoeg is? Dan is er nog een optie voor je, namelijk de MacBook Pro. Apple’s draagbare computer voor de professionele markt doet al vele jaren harten van menig technologieliefhebber sneller kloppen. Maar ja, de prijs is er wel naar, niet dan? Neen, vandaag niet, want wij bieden dit pareltje aan. Daar word je toch blij van? 🙂

MacBook Pro 2020

Apple’s designs zijn al jaren een monument van esthetiek en design en dat is allemaal mooi meegenomen, maar bij een MacBook Pro gaat het natuurlijk ook om de hardware. Zo is deze 13,3” rakker uitgerust met een tiende generatie Intel Core i5 processor (2.0 GHz) die in standje turbo door raast tot 3.8 GHz.

Tel daarbij 16 GB aan RAM, een 512 GB SSD en Apple’s befaamde besturingssysteem MacOS op en je hebt een krachtige computer te pakken die gewoon werkt. Punt. Hiermee kun je als professional of veeleisende consument meters mee maken!

Nog meer moois

Wat een MacBook Pro nog meer onderscheidt van de concurrentie? Nou wat dacht je van het 13,3” Retina display met True Tone waardoor alles er levensecht uitziet? Dat supercomfortabele en slanke toetsenbord met achtergrondverlichting waarop het zo verschrikkelijk prettig werken is? De geïntegreerde Touch Bar die per programma een andere functie heeft waardoor je taken sneller en makkelijker kunt uitvoeren? Of Touch ID waarmee je in een wip kunt inloggen?

De Macbook Pro is een monument van esthetiek, rekenkracht en gebruiksvriendelijk en je kunt hem vandaag tegen een vriendenprijs in huis halen. Wacht niet te lang.

Bij iBOOD kost de MacBook Pro 2020 alleen vandaag 1799,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments