zondag 14 april 2024
HomeDealsDagdeal: Ring Video Deurbel 2e gen. - van €99 voor €79,95

Dagdeal: Ring Video Deurbel 2e gen. – van €99 voor €79,95

“You can ring my bèèè-èèè-èèèll, ring my bell” zong Anita Ward. Maar open doen? Ho, maar. Want soms heb je een lange dag gehad en geen behoefte aan X die aan je deur staat, of wil je gewoon lekker blijven zitten. Met je Ring deurbel zie je meteen met wie je te maken hebt en of je de deur open wilt doen. Deze nieuwste versie van de Ring heeft een betere video- en geluidskwaliteit én scherper nachtzicht!

Een deurbel waar je mee kan thuiskomen

Houd fulltime een 1080 HD-oogje in het zeil met Ring. Wanneer er iemand voor de deur staat ontvang je direct een notificatie op je smartphone, tablet of pc. Door de ingebouwde speaker en microfoon sta je de bezoeker meteen te woord. Of niet natuurlijk. 

Safety never takes a day off

Door de aanpasbare bewegingssensoren in de Ring creëer je eenvoudig de ideale instelling voor je woning. Wanneer er sprake is van beweging rondom de voordeur krijg je direct een melding zodat je kunt checken of alles pluis is. Woon je aan een drukke straat en lopen er constant mensen langs, dan kun je je Ring zo instellen dat deze alleen aangaat als er iemand dichtbij je deur staat.

Door zijn infrarode nachtzicht houdt Ring ook een oogje in het zeil wanneer jouw oogjes gesloten zijn.

Ring protect

Voor extra veiligheid en controle is het mogelijk om het standaard gratis Ring-pakket uit te breiden naar Ring Protect. Ring Protect is een service van Ring die je in staat stelt om beelden terug te kijken, op te slaan en om gebeurtenissen te delen. Je hebt Ring Protect niet nodig om de deurbel te gebruiken, maar dan heb je geen toegang tot de net genoemde extra mogelijkheden. Je krijgt toegang tot 30 dagen gratis Ring Protect, dus je kunt het zelf uitproberen!

Als je thuis geen Ring hebt weet je niet wat je mist! Bij iBOOD is de Ring Video Deurbel alleen vandaag verkrijgbaar voor 79,95 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws