dinsdag, juni 25, 2024
HomeSmartphone'iPhone 12 Pro Max wordt echt heel anders dan iPhone 12 Pro'

‘iPhone 12 Pro Max wordt echt heel anders dan iPhone 12 Pro’

Als we de laatste geruchten mogen geloven dan wordt het Pro Max-model dit jaar echt anders dan het Pro-model. Het enige verschil tussen de huidige iPhone 11 Pro en de Pro Max is het schermformaat. Qua hardware zijn ze identiek.

iPhone 12 Pro Max

Volgens EverythingApplePro gaat daar dit jaar verandering in komen. Zo zou de iPhone 12 Pro Max onder meer het beste scherm en camera’s krijgen. Exacte verschillen kan de beste man niet geven, maar er gaan geruchten dat de iPhone 12 Pro Max een LiDAR-scanner aan boord heeft en dat de Pro Max het enige model is met 120 Hz ProMotion-display.

Naast betere hardware zou de iPhone 12 Pro Max ook een compleet nieuwe design krijgen. Het toestel zou oncomfortabel zijn om vast te houden.

Volgens Apple-leaker Jon Prosser gaat Apple over twee weken de langverwachte iPhones aankondigen. Apple zou volgens de beste man op 13 oktober een speciale evenement organiseren om de nieuwe iPhone 12 aan te kondigen. Waarna de nieuwe iPhones op vrijdag 16 oktober te pre-orderen zijn en vanaf 23 oktober in de winkelschappen moeten liggen.

Het Amerikaanse bedrijf zou dit jaar maar liefst vier nieuwe iPhones willen lanceren, in drie formaten; 5,4-inch, 6,7-inch en twee uitvoeringen met 6,1-inch scherm. Van de drie afmetingen is er maar één bekende, namelijk de 6,1-inch. Deze is namelijk even groot als de huidige iPhone 11. De andere twee 5,4-inch en 6,7-inch kennen we nog niet.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments