zondag, juni 23, 2024
HomeDealsDagdeal: DJI RoboMaster S1 Programmeerbare Robot - van €549 voor €279,95

Dagdeal: DJI RoboMaster S1 Programmeerbare Robot – van €549 voor €279,95

Menig stuk speelgoed wordt tegenwoordig als educatief bestempeld, maar neem van ons aan. Wat we hier en nu aanbieden: DAT IS PAS EDUCATIEF SPEELGOED. Dit is de RoboMaster S1 van DJI. Een ‘game changing’ educatieve robot met verschillende gameplaymodi en intelligente features waarmee je plezier hebt en heel veel leren kunt.

Het is eigenlijk alsof je meedoet aan Robot Wars. Dus ja: het is ook speelgoed voor volwassenen. 🙂

Speel spelletjes en doe spelenderwijsbegrip op van wetenschap, wiskunde, natuurkunde, programmeren en nog veel meer. De mogelijkheden van de RoboMaster S1 zijn – hoe cliché het ook klinkt – eindeloos!

Neem van ons aan: met deze robot kun je een heerlijk spelletje spelen. Van racen tot lasergamen, het kan allemaal. Daarbij is het mogelijk om via programmeerwerk je tegenstander te slim af te zijn of om bepaalde capriolen uit te halen. Maar eerst over de RoboMaster S1 zelf. Alle onderdelen zitten in de doos, net zoals het gereedschap wat je nodig hebt. Spelenderwijs leren begint hier.

Jaren ervaring – wielen en gimbal

Een volledig geassembleerde RoboMaster S1 is het resultaat van vele jaren ervaring die is opgedaan bij de DJI RoboMaster Robotics wedstrijden in China. Zo is dit wonder van de technologie uitgerust met Mecanumwielen die ieder 12 rollers bevatten wat omnidirectionele manoeuvres mogelijk maakt.

Ook is er een 2-assige gimbal met motor met een pitch rotatiebereik van 540° × 65° zodat je een zeer brede kijkhoek hebt met de FPV camera. Deze wordt aangedreven met de ingebouwde borstelloze motor zonder directe aandrijving en een IMU en geavanceerde algoritmen. Daardoor zijn gimbalbewegingen mogelijk met een vibratienauwkeurigheid binnen ±0,02°, wat zorgt voor een soepele beeldoverdracht en een nauwkeurige besturingservaring zorgt.

Blaster en controller

The S1 Blaster gebruik je om je tegenstanders onder vuur te nemen. Deze maakt gebruik van ledlichten om de trajecten van IR stralen of gelkogels uiteen te zetten. Bij het schieten hoor je geluidseffecten en is er terugslag wat bijdraagt aan de ‘gevechtservaring.’ De gelkogeltjes zijn niet giftig en zijn ook qua lanceersnelheid en- hoek begrensd.

De intelligente controller met krachtige CPU ondersteunt meerdere taken tegelijk zoals low-latency high-definition beeldtransmissie, AI-computing, en programmering.

Motor en intelligent pantser

De RoboMaster S1 wordt aangedreven door een custom M3508I motor met een geïntegreerde FOC ESC wat zorgt voor een uitgaand aandraaimoment tot 0.25 N.m. Linear Hall-effect sensoren zorgen voor extra precisie, extra veiligheidsmechanismes zorgen voor uitstekende stabiliteit.

Daarnaast zijn er zes intelligente pantserpanelen waarmee de impact van IR- of zachte gelkogels worden geregistreerd. Een scheidsrechtersysteem analyseert en communiceert deze data in real time tijdens het spelen.

Doet wat jij wilt – programmeerbaar

Leren door te doen

Spelen met de RoboMaster S1 is leerzaam! Zo ondersteunt hij de programmeertalen Scratch en Python waarmee je verschillende acties en dergelijke programmeert. Deze functionaliteit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, hiermee doe je kennis op van wiskunde, natuurkunde en AI.

Scratch 3.0 en Python?

Deze twee talen bieden je een groot aantal mogelijkheden. Scratch is een klassieke visuele programmeertaal die op scholen wereldwijd gebruikt wordt. Python wordt veel gebruikt bij AI applicaties. Programmeren geschied via een drag & drop interface in de RoboMaster app zodat iedereen ermee aan de slag kan. Laat je robot een bepaald traject afrijden, en nog veel meer. Geschreven programma’s zijn makkelijk toepasbaar en te delen met vrienden.

Bij iBOOD is de DJI RoboMaster S1 alleen vandaag verkrijgbaar voor 279,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments