donderdag, juni 20, 2024
HomeDealsDagdeal: Samsung T7 Touch Draagbare SSD 500GB USB 3.2 - van €149,99...

Dagdeal: Samsung T7 Touch Draagbare SSD 500GB USB 3.2 – van €149,99 voor €109,95

Er bestaat een leven zonder internet. WAAAAT? Ja, echt. Geen bereik, onbeveiligde netwerken: het bestaat. Leuk en aardig, die cloud, maar soms wil je toegang tot je belangrijke zakelijke documenten, je games, je foto’s en je films: het liefst razendsnel, makkelijk toegankelijk en vooral veilig.

Samsung T7 Touch Draagbare SSD

Enorme bestanden zet je in luttele seconden over dankzij de ongelooflijke snelheid van USB 3.2 Gen2 op de T7 Touch. De geïntegreerde PCI NVMe-technologie ondersteunt sequentiële lees-/schrijfsnelheden tot respectievelijk 1.050/1.000 MB/sec, en is daarmee afschuwelijk – afschuwelijk – snel. Laten we wel wezen: we hebben betere dingen te doen dat progressiebalkje vooruit staren. 

Overdrijving? Meestal. Maar niet in dit geval. De tijd dat externe harde schuiven zo groot waren als broodroosters is voorbij.

De T7 Touch is namelijk niet veel groter dan een bankpasje en weegt zo’n 58 gram: dat is ongeveer net zo zwaar als een paar AA-batterijen. Het full-body aluminium is superstrak, en omdat het een SSD is – geen lastige bewegende onderdelen – bestand tegen ongelukjes tot 2 meter.

Je houdt je gênante puberfoto’s liever voor jezelf, dus je ontgrendelt de T7 Touch met je vingerafdruk of een wachtwoord. De beveiligingsopties maken gebruik van AES 256-bit encryptie. Zo hoef je niet bang te zijn dat iemand je in je goth-periode ziet. 

Uiteraard is de schijf compatibel met pc’s, Mac’s, Adroid-apparaten, gameconsoles en nog veel meer. Ook handig: USB Type C-to-C en Type C-to-A kabels worden meegeleverd. 

Razendsnel, lichtgewicht, robuust en veilig: wat zoek je nog meer in een draagbare schijf? In je winkelwagentje ermee!

Bij iBOOD is de Samsung T7 Touch Draagbare SSD tijdelijk verkrijgbaar voor 109,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments