vrijdag 19 april 2024
HomeGadgetsMan koopt onaangekondigde Google Chromecast in de winkel

Man koopt onaangekondigde Google Chromecast in de winkel

Een Amerikaanse man heeft de nog onaangekondigde Google Chromecast in de winkel gekocht. Dat laat hij via verschillende foto’s zien op Reddit. De zoekgigant heeft de vierde generatie Chromecast nog niet aangekondigd. Dat gebeurt waarschijnlijk 30 september samen met de Google Pixel 5-smartphone.

Google Chromecast

Geruchten over de volgende generatie Google Chromecast duiken al maandenlang op. Zo lekte dat de mediaspeler een afstandsbediening krijgt. Nu kunnen we de Chromecast in volle glorie bewonderen.

Google heeft de Chromecast naar verschillende winkels gestuurd, zodat die direct na de onthulling in de winkelschappen gelegd kan worden. Sommige winkeliers hebben direct de mediaspeler in de schappen gelegd, waardoor de mediaspeler nu al kan worden aangeschaft.

Reddit-gebruikers fuzztub07 is de gelukkige eigenaar van de nieuwe Google Chromecast. Zoals de geruchten al voorspelde wordt het apparaat met een afstandsbediening geleverd en een bedienbare interface. Gebruikers kunnen Android-apps installeren en is er ondersteuning voor gamestreamingdienst Stadia en Dolby Digital-audio.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws