woensdag, juni 19, 2024
HomeGaming'Eigenaren GTA 5 krijgen gratis upgrade naar next-gen versie'

‘Eigenaren GTA 5 krijgen gratis upgrade naar next-gen versie’

Grand Theft Auto V verscheen zo’n zeven jaar geleden voor het eerst op de PS3 en de Xbox 360. Een jaar later kwam de game naar de PS4 en de Xbox One. Rockstar Games gaat de enorm populaire game ook naar de next-gen brengen.

GTA 5

GTA V is zonder twijfel één van de grootste successen ooit. Uitgever Take-Two maakte tijdens de bekendmaking van haar kwartaalcijfers bekend dat het spel inmiddels meer dan 135 miljoen keer is verkocht. Iedere gamer heeft de game dus helemaal grijs gespeeld.

Met de aankondiging van GTA 5 voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S maakte de uitgever bekend dat de next-gen versie bepaalde exclusieve content krijgt. Dit is natuurlijk super, maar ik persoonlijk zou liever GTA 6 willen zien.

Je zou verwachten dat de opgepoetste versie samen met de next-gen consoles uitgebracht zou worden, maar niets is waar. GTA 5 staat namelijk gepland om pas in de tweede helft van 2021 uit te komen. Ontwikkelaar Rockstar Games heeft echter niet aangegeven of bestaande eigenaren van GTA 5 een gratis upgrade krijgen of het spel kunnen kopen met korting.

Als we een Reddit-gebruiker mogen geloven krijgen eigenaren van de PS4-versie van het spel een gratis upgrade naar de PlayStation 5-versie. Als dit klopt, zal dit waarschijnlijk ook voor de Xbox One-eigenaren gelden.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments