donderdag, juni 13, 2024
HomeGamingTalpa Gaming lanceert eigen gamingplatform Playtime

Talpa Gaming lanceert eigen gamingplatform Playtime

Talpa Gaming heeft een eigen gamingplatform gelanceerd. Playtime.nl biedt voor een vast bedrag per maand honderden casual games, waaronder exclusieve Nederlandse content als Lingo, Dolfje Weerwolfje en Denksport, aangevuld met andere bijzondere Originals.

Playtime

Het aanbod biedt een uitgebreid aanbod van meer dan 300 spelletjes, voor jong en oud. Het aanbod bestaat onder andere uit klassiekers van Atari, exclusieve Nederlandse content van merken als Lingo, Denksport, Kikker en Dolfje Weerwolfje en content van internationale merken als Disney, Cartoon Network en Nickelodeon.

Voor een vast bedrag per maand (€ 4,99) spelen leden onbeperkt tot op 5 schermen tegelijk, zonder advertenties of verdere kosten. Playtime is cross platform en daarmee speelbaar op smartphone, tablet en PC. Bovendien speelt men de eerste maand gratis!

Playtime is gemakkelijk op te starten en kindvriendelijk. Het biedt een veilige kids-omgeving waar ouder een kids-profiel kunnen instellen, naast het hoofdprofiel. Hierbij zijn de verschillende profielen ook af te schermen met een pincode. Zo kunnen kinderen enkel spelletjes spelen die voor hen geschikt zijn.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments