maandag, juni 24, 2024
HomeGadgetsAirPods 3 komt begin 2021, AirPods Pro 2 in najaar

AirPods 3 komt begin 2021, AirPods Pro 2 in najaar

Het doorgaans betrouwbare analist Ming-Chi Kuo is weer terug met nieuwe verwachtingen over de AirPods 3 en de AirPods Pro 2. Volgens de beste man komt de AirPods 3 in de eerste helft van 2021 op de markt.

AirPods 3

Zat je te wachten op de nieuwe AirPods? Dan kan je beter de AirPods 2 of de AirPods Pro kopen. Het ziet er namelijk naar uit dat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino het feestdagenseizoen ingaat met de huidige AirPods. Het duurt dus nog wel even voordat we kunnen genieten van de ontzettend populaire draadloze oordopjes.

De nieuwe AirPods 3 zouden volgens de bekende analist namelijk gepland staan voor begin 2021. Het is daarom de vraag of ze tijdens de oktober-onthulling al genoemd worden. Een nieuw model van de AirPods Pro wordt in het najaar van 2021 verwacht.

Volgens de beste man krijgt de AirPods 3 hetzelfde design als de huidige AirPods Pro. Deze vallen op door een wat langgerekter doosje, korter steeltje en een wat bollere kop.

De nieuwe draadloze oortjes volgend hetzelfde trend als de huidige AirPods. Apple bracht begin 2019 de AirPods 2 uit en een paar maanden later de AirPods Pro.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments